Life

Horoscop zilnic pentru vineri, 17 decembrie 2021. Nativul Leu are noroc la bani

Horoscopul pentru ziua de vineri, 17 decembrie 2021, aduce noroc pe partea financiară, cât și profesională. Cele 12 semne zodiacale se bucură de bani.
17.12.2021 | 02:00
Horoscop zilnic pentru vineri 17 decembrie 2021 Nativul Leu are noroc la bani
ADVERTISEMENT

De asemenea, astrologii mai spun că nativii au parte de surprize. Pot avea întâlniri cu prieteni vechi, dar și cu oameni care le datorează bani.

Previziunile complete sunt relatate de FANATIK în rândurile de mai jos. Iată care sunt evenimentele pentru ultima zi lucrătoare din săptămână.

ADVERTISEMENT

Horoscop zilnic pentru vineri, 17 decembrie 2021, de la zodie la zodie

Berbec

Se anunță o zi perfectă la locul de muncă. Reușești să duci la bun sfârșit toate sarcinile ca să te poți relaxa pe final de săptămână.

Taur

Poți fi surprins plăcut de partenerul de viață. Sunt șanse mari să ai parte de o petrecere sau de o invitație la restaurant.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Discuții serioase cu superiorii de la serviciu. Sunt șanse mari să fii recompensat pentru proiectele din ultima perioadă.

Rac

E timpul să pui la punct unele lucruri, în special legat de partea personală. Finalul de an te găsește cu o listă lungă de idei.

ADVERTISEMENT

Leu

Este o perioadă excelentă în plan financiar. Primești bani de la locul de muncă, dar și de la oamenii pe care i-ai împrumutat.

Fecioară

Nu stai prea bine la capitolul sănătate. Ar fi bine să faci o vizită până în cabinetul medicului, să vezi ce te deranjează.

ADVERTISEMENT

Balanță

Lucrurile bune nu vor întârzia să apară, nu trebuie să-ți pierzi speranța. Soarele va răsări pe strada ta în perioada imediat următoare.

Scorpion

Starea de oboseală este din ce în ce mai accentuată. Stresul din ultima vreme își spune cuvântul și nu mai dai randament.

Săgetător

Întâlnire neașteptată cu o persoană care te binedispune. Este un om pe care nu l-ai mai văzut de o perioadă lungă de timp.

Capricorn

Norocul este de partea ta, mai ales în plan profesional. În sfârșit, te bucuri de aprecierea șefilor și ești văzut bine.

Vărsător

Problemele se țin scai de tine. Relația de dragoste nu mai merge deloc și e posibil să rămâi singur, chiar înainte de sărbători.

Pești

Nu acorzi deloc atenție celui de lângă tine. Ești foarte alunecos și sunt șanse mari să pierzi persoane la care ții enorm.

ADVERTISEMENT