Life

Horoscop zilnic: vineri, 1 octombrie 2021. Probleme în cuplu pentru Balanță

Horoscopul zilnic pentru vineri, 1 octombrie 2021. Nativul Balanță ar putea avea unele probleme în cuplu.
01.10.2021 | 02:00
Horoscop zilnic vineri 1 octombrie 2021 Probleme in cuplu pentru Balanta
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilnic pentru vineri, 1 octombrie 2021. Nativii Balanță ar putea avea unele probleme cu partenerul de viață. Alții se resimt după o săptămână grea și sunt sfătuiți să se odihnească. Taurii ar putea avea mici probleme medicale.

Citește mai jos previziunile complete pentru toate cele 12 zodii.

Horoscop zilnic: vineri, 1 octombrie 2021. Probleme în cuplu pentru Balanță

Berbec

Ziua începe destul de bine la birou. Reușești cu ușurință să-ți impui punctul de vedere. S-ar putea să apară unele probleme acasă pentru că nu-ți place să se treacă peste cuvântul tău, iar partenerul nu va ține cont de acest  lucru.

ADVERTISEMENT

Taur

Ați avut o săptămână destul de dificilă și ați lucrat foarte mult. Vă simțiți obosiți și ar trebui să vă odihniți pentru a evita neplăcerile. O mică problemă de sănătate vă poate da bătăi de cap.

Gemeni

O fi care favorizează întâlnirile de orice fel. S-ar putea să ai mult de muncă pentru se apropie termenele limită pentru unele proiecte în care ești implicat. Vă este destul de greu să vă concentrați.

ADVERTISEMENT

Rac

Unele discuții în contradictoriu te vor enerva de dimineață. Concentrează-te pe problemele de la birou pe care trebuie să le rezolvi. Spre seară s-ar putea să primești vești de la un prieten apropiat.

Leu

Este o zi în care nu îți iese aproape nimic din ce ai planificat. O rudă s-ar putea să vină la voi cu o chestiune de familie și așa veți avea unele discuții și cu partenerul de viață asupra modului în care trebuie rezolvată problema.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primești la birou sarcini noi la care nu te-ai așteptat. Nu-ti face griji, pentru că dispui de experiența și cunoștințele necesare pentru a le rezolva. Seara ai putea să ți-o petreci alături de persoanele dragi. 

Balanță

Apar tensiuni în cuplu. Partenerul de viață este nemulțumit de atitudinea ta și îți reproșează acest lucru. S-ar putea să cunoști oameni noi care te vor ajuta cu un sfat sau financiar într-un proiect important .

ADVERTISEMENT

Scorpion

Apare posibilitatea unui câștig suplimentar. Dacă ai destul timp poate ar trebui să iei în calcul propunerea. S-ar putea să primești o invitație la un eveniment important care va avea loc în weekend.

Săgetător

Încearcă să nu dai banii pe nimicuri. Nu face nici investiții. Ai destul timp să-ți faci planurile. Este posibil să apară probleme de sănătate, deci fă o vizită la medic.

Capricorn

O zi bună pentru nativul Capricorn. Ai o discuție cu șeful și s-ar putea să fie vorba despre o promovare sau chiar o creștere a salariului. Seara s-ar putea să te trezești la ușă cu câțiva prieteni.

Vărsător

O zi tensionată. Dimineață vei avea unele neînțelegeri cu un coleg la birou. Nu lăsa ca acestea să-ți strice buna dispoziție. Ai putea decide exact ce planuri ai în weekend. 

Pești 

Ești puțin neliniștit. Te tot gândești la o situație care ar putea să apară. Vezi totuși dacă ai motive de îngrijorare, obține mai multe informații. Spre seară lucrurile se rezolvă.

ADVERTISEMENT