News

Horoscop zilnic, vineri, 31 mai. Balanțele sunt copleșite de iubire din toate părțile

30.05.2019 | 16:17
Horoscop zilnic vineri 31 mai Balantele sunt coplesite de iubire din toate partile

Conform horoscopului zilnic, în data de 31 mai, vineri mai exact nativii în gemeni, dar și racii își vor rotunji veniturile vinerea aceasta. Taurii trebuie să fie tari și să nu se lase pradă nostalgiilor. O iubire din trecut poate reapărea, dar nu este cazul să uiți adevăratul motiv care a dus la despărțire.

Horoscop zilnic, 31 mai. Ce zodii primesc bani câștigați ușor

Se anunță o zi excelentă pentru gemeni care sunt foarte liniștiți și mulțumiți de starea lor de spirit. Leii au șanse mari să fie avansați la locul de muncă dacă reușesc să renunțe la glumele piperate cu sare și piper. Nativilor din zodia pești li se propune să se alăture unui proiect inedit.

Berbec

Nativii în zodia berbec nu au o stare emoțională bună și vor isca discuții delicate în relația amoroasă. Nu lua decizii sub impulsul emoțiilor și mâine este o zi. Încearcă să fii echilibrat și rațional și nu vei avea nimic de regretat.

Taur

Ziua de vineri te va readuce în trecut și îți poate scoate în cale o fostă iubită. Ascultă-ți intuiția și păstrează-ți motivul despărțirii. Nu este cazul să reiei o legătură care te-a rănit chiar dacă timpul a mai vindecat din răni. Iartă, dar nu repeta greșeala.

Gemeni

Gemenii au o stare de mulțumire și siguranță care le dă o stare de confort și un calm care îi ajută să rezolve problemele pe care lea are cu prietenii vechi. La locul de muncă ai șanse mari să primești o mărire de salariu.

Rac

Racii au câteva momente de refulare și iritare din cauze neștiute nici de ei. Încearcă să nu îți verși nervii pe oamenii care îți vor binele. Ia o gură de aer sau ieși la o plimbare în parc. Spre seară ai parte de câştiguri financiare.

 Leu

Ai o intuiție bună care nu dă niciodată greș. Dă tot ce poți la locul de muncă pentru că un șef caută pe cineva pe care să-l avanseze. Poți fi tu acela dacă reușești să te abții de la glumele ”colorate” pe care le faci de obicei.

Fecioară

Astăzi ești aproape de ceea ce îți dorești. Nativii singuri vor primi acdouri și atenția unei persoane pe care nu au reușit să o impresioneze. Strategia se schimbă și persoana respectivă te are în vizor. Ia o pauză de la sport și nu încerca vreo dietă minune.

Astrologii spun că, ziua de vineri se va încheia cu bine pentru toate zodiile
Balanțele au o zi de vineri dedicată iubirii. Cupidon este de partea lor
Sursa foto: pixabay.com

Balanţă

Vineri este o zi dedicată iubirii, ai parte de flirturi și complimente. Persoana iubită te va copleși cu pipici și îmbrățițări tandre. Cei singuri au șanse mari șă-și găsească sufletul pereche. Iubirea vă bate la ușă și ar fi bine să-i deschideți!

Scorpion

Dacă balanțele au iubirea la picioare, scorpionii se relazează și se răsfață. Astăzi ești în centrul atenției. Nativii din această zodie vor primi cadouri și invitații în oraș de la mai mulți pretendenți. Încearcă să nu le frângi inimile.

Săgetător

Nativii din Săgetător sunt extrem de ocupaţi atât acasă, cât și la locul de muncă. Se pare că, vrei să dovedești cuiva că poți face față stresului și presiunii. Depinde doar de tine dacă vei avea de câștigat sau de pierdut.

Capricorn

Capricornii, ca și taurii încă se agață de trecut. Ar fi cazul să lași în urmă problemele din trecut. Se pot rezolva și mai târziu. Singura grijă a capricornilor astăzi trebuie să fie partenerul de viață. Oferă-i toată atenția ta!

Vărsător

Cei născuți în zodia vărsător trebuie să fie calmi și să evite conflictele. Rămâneți în zona voastră de control, ieșiți la o plimbare scurtă sau scultați muzica preferată. Astăzi aveți timp să visași la planurile de viitor.

Pești

Nativii în pești au parte de noroc la școală, dar și la locul de muncă. Acestora li se propune să se alăture unui proiect inedit și inovativ. Evită persoanele geloase și acordă-ți timp pentru meditație.