News

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 mai – 2 iunie 2019. Maimuțele au parte de momente formidabile

25.05.2019 | 15:41
Zodiac chinezesc pentru saptamana 27 mai  2 iunie 2019 Maimutele au parte de momente formidabile
ADVERTISEMENT

Potrivit zodiacului chinezesc pentru săptămâna 27 mai – 2 iunie 2019, urmează o perioadă de reconstrucție, de reparații emoționale, dar și una a confruntărilor definitive pentru multe semne zodiacale. Vor fi câteva zile în care se vor da verdicte, în care se vor trage tot felul de concluzii, mai ales pentru Maimuțe și Bivoli. Atenție, așadar, la ce decizii iei, pentru că nu întotdeauna concluziile sunt „trase” cu calm, „la rece” cum se spune. Nu lăsa surescitarea, adrenalina, repezeala să deformeze concluziile care te vor duce la verdictele de care aminteam mai sus.

Zodiac chinezesc săptămâna 27 mai – 2 iunie 2019. Pentru ce zodii va fi o perioadă perfectă

Conform zodiacului chinezesc, perioada cuprinsă între 27 mai și 2 iunie va fi una benefică pentru a începe proiecte noi și, implicit, pentru a le finaliza pe cele vechi. Unele decizii pe care mulți nativi le vor lua au legătură în special cu statutul lor, cu felul în care se raportează la ceilalți, fie ei prieteni, parteneri de viață sau parteneri de afaceri, vor veni cam… năvalnic, parcă impuse de situațiile reale din viața lor, dar trebuie analizate temeinic pentru a nu duce la efecte neplăcute.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii descoperă niște datorii mai vechi pe care nu le-au plătit la timp și acum trebuie să scoată bani din piatră seacă pentru a-și onora dările. Vor trece cu bine peste cele 7 zile ce se arată la orizont, chiar dacă începutul de săptămână îi va face mai circumspecți.

Mistreții au parte de schimbări în viața sentimentală. Sursa foto: Reader s Digest Asia

Nativii Șarpe repară greșeli. Mistreții au parte de împăcări în dragoste

Maimuță

Persoanele născute în acest semn zodiacal chinezesc au parte de câteva revelații care le schimbă viața. În toată perioada următoare vor primi verdicte favorabile și vor lua decizii extrem de importante pentru viitorul lor. Este o perioadă extrem de benefică, nu o ratați!

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șerpii zodiacului chinezesc trebuie să fie ceva mai atenți la lucrurile care nu funcționează și să învețe să le repare. Mai au timp de făcut multe lucruri și de rezolvat multe probleme. Va fi multă muncă și distracțiile vor mai trebui să aștepte.

Dragon

Dragonii sunt și ei în fața unor etape greu de depășit, dar vor avea norocul să întâlnească persoane care le vor arăta luminița de la capătul tunelului. Se vor concentra mai bine pe ce au de făcut. Iar rezultatele se vor vedea în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Mistreț

Nativii Mistreț sunt și ei depășiți de situație și vor fi nevoiți să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut față de persoana iubită. Se întrezărește o împăcare de zile mari! N-o ratați!

Oaie

Persoanele născute în această zodie au o săptămână destul de confortabilă. Nu se anunță surprize mari și nici nu mai au multe bătăi de cap. Lucrurile se așează pe făgașul normal.

ADVERTISEMENT

Tigru

Persoanele născute în zodia Tigru au parte de zile toride din punct de vedere sentimental. Pentru acestea, vor fi câteva zile în care le va fi testată loialitatea de către persoana iubită.

Iepure

Nativii Iepure trebuie să se concentreze mai mult pe aspectele profesionale, destul de favorabile în perioada care urmează. Vor face față cu brio provocărilor și termenelor-limită.

Șobolan

Nativii Șobolan au de gând să facă niște investiții, însă le este recomandat să nu se grăbească foarte tare cu banii aruncați în proiecte care, deocamdată, nu le spun mare lucru.

Cocoș

Cocoșii zodiacului chinezesc se consumă pentru lucruri mărunte și asta s-ar putea să îi coste. Vor deveni ceva mai radicali în privința multor teme sensibile. Ar fi bine să se detașeze de lucrurile despre care știu că le fac rău.

Câine

Nativii Câine petrec toată săptămâna în compania unor oameni care le merită prezența și jovialitatea. Își fac prieteni noi.

Cal

Nativii Cal sunt puși pe fapte mari și vor avea toate motivele din lume să fie bucuroși. Trec cu bine peste toate problemele și au în față numai  perspective pozitive.

 

ADVERTISEMENT