News

Horoscop zilnic, vineri, 5 aprilie. Cum afectează zodiile Luna Nouă în Berbec

04.04.2019 | 17:01
Horoscop zilnic vineri 5 aprilie Cum afecteaza zodiile Luna Noua in Berbec
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de vineri, 5 aprilie, stă sub semnul Lunii noi în Berbec și al conjuncției dintre Saturn și Mercur. Cele două evenimente pun zodiile în fața unor decizii pe care trebuie să le ia cât mai curând. Totodată, unii nativi ar trebui să se împace cu karma și să lase lucrurile să meargă de la sine.

Horoscopul zilei de vineri, 5 aprilie, marcat de Luna Nouă în Berbec

Luna Nouă în Berbec își exercită din plin influența asupra nativilor, determinând modificări în comportamentul anumitor zodii. Dacă unii vor fi avantajați, alții s-ar putea să fie puși sub o presiune suplimentară sau să facă lucruri care nu le convin neapărat.

ADVERTISEMENT

Berbec

Prea mulți oameni își dau cu părerea despre ce ar trebui să faci cu viața ta pe viitor, iar acest lucru ar trebui să înceteze. Doar tu ai puterea să decizi ce să faci cu viața ta și nimeni nu are dreptul să îți spună cum să procedezi. Spune-le celor care își bagă nasul în treburile tale să înceteze.

Horoscopul zilei de 5 aprilie și influența Lunii Noi în Berbec asupra zodiilor

Taur

Cu cât alții insită să faci doar ca ei, cu atât ești mai determinat să faci lucrurile în felul tău. E clar pentru tine că ceilalți nu te cunosc așa de bine, altfel ar înțelege modul tău de lucru. Încearcă să găsești o soluție de compromis și fii mai deschis la dialogul cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ar trebui să ai grijă mai multă de sănătatea ta și să nu neglijezi unele simptome care îți dau bătăi de cap de ceva vreme. Reține că nu este de joacă cu starea ta de sănătate și că ar trebui să faci o vizită la medic dacă vezi că nu te simți deloc bine.

Rac

Un coleg de muncă sau un partener de afaceri face o eroare destul de serioasă, iar dacă nu ai grijă, s-ar putea ca vina să cadă și pe tine. Ar trebui să te exprimi clar și să spui că nu ai nicio intenție să fii țap ispășitor pentru erorile altora. Ei trebuie să își asume responsabilitatea.

ADVERTISEMENT

Leu

Te simți puțin neîncrezător când vine vorba de schimbările din ultima vreme și nici astrele nu par a fi de partea ta. Conjunctura dintre Saturn și Mercur te încurajează să intri într-o stare de conservare și să lași lucrurile să se dezvolte ușor înainte a face următoarea mutare.

Fecioară

Nu este momentul oportun să începi ceva nou. Influența lui Saturn te avertizează că ești deja prins în multe activități, așa că ar fi bine să respingi orice lucru nou sau orice cerere de ajutor, oricât de tentantă ar fi oferta care ți se va face.

ADVERTISEMENT

Balanță

Ceva ce ai făcut sau ai spus în trecut se întoarce să te bântuie azi și nu are rost să te superi din această cauză. Cel mai bine ar fi să lași lucrurile să meargă de la sine și să accepți că așa funcționează karma. Vor trece și aceste momente mai puțin plăcute și vei putea să te destinzi.

Scorpion

Poți să te superi din cauza unor lucruri pe care oamenii le spun despre tine, dar întreabă-te dacă are vreun rost și dacă chiar îți pasă așa de tare de părerea altora. Dacă ceilalți vor vedea că te afecteză ce spun despre tine s-ar putea să fie și mai critici la adresa ta.

Săgetător

Nu ai prea mult timp pentru oamenii care se mișcă și gândesc lent, dar astrele te avertizează ca azi să nu te impacientezi prea mult, pentru că și tu poți avea de suferit. Întreabă-te dacă ar strica chiar așa mult să lași lucrurile să curgă mai lent.

Capricorn

Ai putea fi tentat să începi o nouă activitate, dar ține minte că Mercur în opoziție cu Saturn în semnul tău te avertizeză să ai răbdare o zi sau două. Doar atunci vei avea o idee clară despre ce ar trebui să faci și cum ar trebui să procedezi în zilele care urmează.

Vărsător

Cineva aflat într-o poziție de autoritate te privește de aproape și dacă îi place ce vede, ai putea avea parte de un salt în carieră destul de curând. Cu toate acestea, nu încălca regulile și nu încerca să păcălești ca să te pui într-o lumină mai bună. Ți-ai putea compromite șansele.

Pești

Chiar dacă îți place sau nu, ți-ai luat un angajament serios și trebuie să îl duci la bun sfârșit. Dacă vei întoarce spatele cuiva care are nevoie de tine, vei avea mult de suferit, așa că mai bine ar trebui să îți faci datoria. Pe viitor, va trebui să ai grijă ce promisiuni mai faci.

ADVERTISEMENT