Life

Horoscopul celtic. Ce zodie esti şi ce spune semnul tău despre tine

Horoscopul celtic, află ce semn zodiacal ești. Totul se bazează pe legătura cu animale. Iată ce spune zodia ta despre tine
16.02.2023 | 18:00
Horoscopul celtic Ce zodie esti si ce spune semnul tau despre tine
Ce semn zodiacal ești în horoscopul celtic. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Horoscopul celtic este bazat pe legătura cu animalele și îți poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta, în funcție de perioada în care te-ai născut. Află ce semn zodiacal ești și ce spune despre tine!

Horoscop celtic. Ce spune zodia ta despre tine

Cerb/Căprioară (24 decembrie – 20 ianuarie)

Cerbul are idealuri și aspirații înalte, la fel și cei născuți sub acest semn. Sunt răbdători, insistenți și ambițioși, cu un comportament nobil. Sunt definiți de integritate și nu au un comportament superior. Sunt concentrați pe propriul succes.

ADVERTISEMENT

Pisică (21 ianuarie – 17 februarie)

Cei născuți sub acest semn sunt firi rapide și inteligente, cu abilități foarte bune de gândire. Au capacitatea de a vedea lucrurile în profunzime și au o viziune diferită asupra lumii. Sunt iubitoare, creative și nu le place să fie în centrul atenției.

Viperă/Șarpe (18 februarie – 17 martie), horoscopul celtic

Cei care s-au născut sub semnul celtic al Șarpelui par a fi reținuți, dar sunt, de fapt, plini de viață, curioși, persuasivi și bun comunicatori. Atunci când sunt pasionați de ceva, fac tot posibilul pentru a ajunge acolo unde își doresc. Pot fi imprevizibili, dar le place ca lucrurile să fie făcute așa cum vor ei.

ADVERTISEMENT

Vulpe (18 martie – 14 aprilie)

La fel ca vulpea, și cei născuți sub acest semn sunt vicleni în horoscopul celtic. Ei știu să schimbe lucrurile în favoarea lor. Sunt inteligenți și nu le place să-și arate partea sensibilă, dar sunt și loiali, în același timp. Acești nativi sunt energici și curajoși, dar și buni povestitori.

Vacă/Taur (15 aprilie – 12 mai)

Nativii născuți sub acest semn sunt iubitori, stabili, siguri și puternici, exact persoanele de care ai nevoie în momentele grele. Sunt buni sfătuitori, au o intuiție bună și își dau seama atunci când cineva minte. Sunt intuitivi, încăpățânați și știu cum să păstreze un secret.

ADVERTISEMENT

Cal de mare (13 mai – 9 iunie)

Cei născuți sub acest semn sunt flexibili, au multe resurse și sunt foarte inteligenți. Au o memorie foarte bună și o minte ageră, pot fi schimbători și se adaptează la orice mediu. Reușesc să se facă plăcuți destul de ușor și sunt afectuoși cu ceilalți.

Pitulice (10 iunie – 7 iulie), horoscopul celtic

Acești nativi din horoscopul celtic sunt interesați de tot ceea ce e în jurul lor și reușesc să-i facă mereu pe cei dragi să se simtă bine. Rămân calmi în orice situație, lucrează cel mai bine pe cont propriu, sunt descurcăreți și foarte responsabili. Își doresc o viață echilibrată, sunt lideri într-o comunitate și visează să călătorească.

ADVERTISEMENT

Cal (8 iulie – 4 august)

Sunt puternici, sociabili și expansivi, fiind în stare de orice atunci când își doresc să câștige o competiție. Sunt talentați, au încredere în sine și ar putea activa în domeniul afacerilor. Sunt și foarte buni la strategii și le place să fie în centrul atenției. Sunt autoritari și se descurcă perfect în posturi de conducere, dar ajută și echipa, dacă li se arată recunoștință.

Pește/ Somon (5 august – 1 septembrie)

Nativii născuți sub acest semn caută inspirație, sunt visători, intuitivi și au o viziune unică a lumii, lucru care i-ar putea ajuta să fie mari artiști. Au nevoie de profunzime, de izolare și introspecție. Visează foarte mult, iar de multe ori pare că se îndepărtează de realitate.

Lebădă (2 septembrie – 29 septembrie)

Cei născuți sub semnul Lebedei sunt foarte evoluați din punct de vedere spiritual, au standarde ridicate și un ochi critic atunci când vine vorba de estetică. Sunt organizate, rafinate, nobile și par a fi detașate, dar sunt, de fapt, iubitoare. Le plac detaliile și sunt de neclintit atunci când au idei despre cum ar trebui să fie făcute lucrurile.

Fluture (30 septembrie – 27 octombrie), horoscopul celtic

Fluturii sunt foarte sociabili în horoscopul celtic și le place să fie alături de cei apropiați. Să fie liberi și au abilitatea de a le face oamenilor ziua mai frumoasă. Visează mult, le place să-și exprime ideile și să discute despre planurile lor mărețe. Sunt empatici și reușesc să-și facă prieteni destul de ușor.

Lup/Copoi (28 octombrie – 24 noiembrie)

Acești nativi ar face orice pentru a-și atinge scopul, fac rareori compromisuri și sunt curajoși. Nu vor da niciodată înapoi și au energia de a merge mai departe, indiferent de situație. Cred foarte mult în onoare și sunt aliați de încredere.

Șoim (25 noiembrie – 23 decembrie)

Sunt foarte concentrați și urmăresc ceva cu atenție atunci când își doresc lucrul respectiv. Dacă nu sunt interesați de un anumit lucru, vor căuta altceva. Sunt înțelepți și vor să le transmită și celorlalți cunoștințele lor. Totodată, Șoimii sunt generoși, deschiși la minte, echilibrați și filozofici, uneori.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni...
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni nu se aștepta
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie