Life

Horoscopul efectelor Lunii Pline Sângerii realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce urmează pentru fiecare zodie

Horoscopul efectelor Lunii Pline Sângerii, realizat de Camelia Pătrășcanu, vine cu vești plăcute, dar și unele neplăcute pentru mulți nativi.
27.05.2021 | 10:41
Horoscopul efectelor Lunii Pline Sangerii realizat de Camelia Patrascanu Ce urmeaza pentru fiecare zodie
ADVERTISEMENT

Astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit despre efectele fenomenului de Lună Plină Sângerie care a avut loc pe 26 mai. Tot atunci s-a produs și o eclipsă totală de Lună, care nu a putut fi urmărită însă de pe teritoriul României.

Pătrășcanu a explicat fenomenul pe înțelesul tuturor într-un dialog online pe care l-a avut cu Adriana Bahmuțeanu. Astrologul a ținut să precizeze că mișcările tectonice pot fi influențate de Luna Plină, făcând referire la cutremurul recent din țara noastră, dar nu există o legătură directă.

ADVERTISEMENT

Luna Plină a adus mai multă sensibilitate pentru toată lumea, iar legătura noastră cu Universul este mai puternică, mai intuitivă. Camelia Pătrășcanu spune că nu întâmplător apar sincronicități și coincidențe.

Horoscop special realizat de Camelia Pătrășcanu. Efectele Lunii Pline Sângerii

Faptul că vom fi ma receptivi și mai sensibili nu este ceva de rău. Pe termen lung, lucrurile care acum ni se par rele se vor transforma în ceva spectaculos, în ceva bun.

ADVERTISEMENT

Astrologul spune că în momentele de Lună Plină trebuie să fim în tandem cu Universul, spre deosebire de Luna Nouă, când ne punem la înaintare dorințele.

Camelia Pătrășcanu spune că toată lumea se află într-un fel de triaj al comunicării: „În acest puzzle mișcător, unii sunt foarte determinați pe informațiile lor, dar și cei care n-au agende”.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, această Lună Plină le dă ideea de a demara proiecte noi. Trebuie să fie atenți în ce își investesc energia. Taurii au luna axată pe bani. Trebuie să învețe cum să facă să producă mai mult.

Fecioarele au parte de momente spectaculoase pe plan profesional

Ar trebuie să elimine cheltuielile cauzate de alții ori de contexte care nu îi vizează în mod direct.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, Luna Plină aduce bucurii pentru ei. Devin mai încrezători în atuurile lor. Își vor da seama că au anduranță, că au capacități poate pe care nu le conștientizau până acum.

Racii au activată o temă legată de compasiune, empatie, grijă față de altcineva. Pot afla dureri și secrete ale celor din jurul lor.

Leii au activată sfera socială a imaginii publice. Vor să afle care este rolul lor în cercul lor de prietenie. Își vor da seama dacă sunt prea autoritari cu ceilalți.

Fecioarele au o Lună Plină foarte bună în carieră. Găsesc multe soluții la problemele profesionale. Pot avea și invidioși, dar nu trebuie să îi bage în seamă. Mercur va retrograda, dar în aspecte bune pentru ele.

Balanțele își pun sub semnul întrebării credințele. Stau mult pe gânduri pentru a afla ce e folositor pentru ele în viață.

Scorpionii au parte de bani care vin din idei și tranzacții. E vorba în multe cazuri de acte valoroase. Pot beneficia de niște ferestre ale legilor și regulamentelor.

Săgetătorii au parte de multe discuții și negocieri. Impactul cade pe relația cu partenerul de viață.

Capricornii au vizată munca. Apar niște oportunități la muncă, tot felul de proiecte noi. Se modelează un pic și colectivul, căci apar colegi noi.

Vărsătorii au parte de creativitate și imaginație. Au crescut riscul de cheltuială inutilă. Peștii se concentrează asupra casei și căminului. Și la ei apar anumite tranzacții, un management al bunurilor și al propriei vieți.

Previziunile astrologice ale efectelor Lunii Pline Sângerii au fost făcute de Camelia Pătrășcanu pentru pagina de Youtube cetățeanul.net.

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”