ADVERTISEMENT
Life

Horoscopul lunii iunie 2021 realizat de Cristina Demetrescu. Perioadă intensă și dinamică prin prisma eclipselor

Autor: Alexa Serdan | 17.05.2021 | 18:24
Horoscopul lunii iunie 2021 realizat de Cristina Demetrescu. Perioadă intensă și dinamică prin prisma eclipselor
Horoscopul lunii iunie 2021 realizat de Cristina Demetrescu. Perioadă intensă și dinamică prin prisma eclipselor. Sursa foto: captură video Youtube

Horoscopul lunii iunie 2021 propus de astrologul Cristina Demetrescu anunță o serie de aspecte frumoase și armonioase între planete, de un real ajutor pentru exprimarea ideilor și trecerea cu ușurință peste provocări. 

ADVERTISEMENT

Sunt suficienți ași în mânecă pentru fiecare, cât și suficientă speranță că perioada următoare este dinamică, nu stagnantă sau regresantă. Ne aflăm într-o perioadă care evoluează și în cele din urmă va avea și un final.

Eclipsa de Soare în zodia Gemeni din 10 iunie, nativ care este foarte provocat în această perioadă, mai ales de destin, pune mult accentul pe comunicare, drumuri și sporturi, tot ce ține de conexiune între oameni.

Cristina Demetrescu prezintă horoscopul pentru iunie 2021

Astrologul anunță o perioadă intensă și dinamică, la finalul lunii mai având loc eclipsa toată de lună, în data de 26 mai. O altă eclipsă are loc în data de 10 iunie. Ambele se produs pe axa Gemeni – Săgetător, care are legătură cu drumurile pe care le facem.

ADVERTISEMENT

Eclipsele pot afecta călătoriile, însă karma nu vizează pe toată lumea, dar drumurile sub un motiv sau altul, sunt în continuare în stare de tensiune. Axa se referă și la studii și la reorientare, oamenii putând fi dezorientați perioada aceasta.

Luna în Săgetător înseamnă și ideea de a deveni mai înțelept, asta pentru că eclipsele nu au numai efecte negative. Un alt aspect care ne poate influența este Mercur Retrograd, din data de 30 mai, care va fi în această poziție până pe 22 iunie.

Potrivit Cristinei Demetrescu, Mercur Retrograd vizează, la fel ca cele două eclipse, comunicarea, drumurile și contractele pe care le semnăm.

ADVERTISEMENT

Planeta Neptun din zodia Pești aduce tensiuni pe toate zodiile duble. E nevoie de mai mult timp de gândire și de mai multă informare. E foarte important să nu ne grăbim și să nu facem lucruri care se pot întoarce împotriva noastră.

Până pe 22 iunie este o perioadă a examenelor și toată lumea trebuie să fie atentă la documente și la acte, să nu le lipsească nimic atunci când pleacă la drum.

ADVERTISEMENT

Toată luna iunie menține, la fel ca și luna de anul trecut, o stare de constrângere. E bine să rămânem într-o stare de vigilență, să nu ne relaxăm complet pentru că ne putem trezi cu o situație care este mai greu de depășit.

Voința, răbdarea și poate câteva costuri ne pot ajuta să trecem peste unele situații. Planul personal este vizat și el la începutul lunii viitoare prin intermediul emoțiilor și aspectelor care nasc mari iubiri.

ADVERTISEMENT

Pot exista momente magice legat de inspirație, imaginație și creativitate cu grad maxim pe data de 4 iunie. Două zile mai târziu se anunță o tensiune sau război între generații, între ceea ce simt și ceea ce trebuie. Vor exista constrângeri legate de ceea ce ni se impune și ceea ce trebuie.

Racii, Capricornii și toate zodiile cardinale pot fi extrem de influențate în iunie pentru că se creează ușoare tensiuni. Posibile mai multe certuri și mai multe discuții pentru aceste semne zodiacale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!