Life

Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici pentru săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Cine intră în noul an cu stângul?

Mihai Voropchievici a prezentat previziunile pentru săptămâna 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023, în cadrul emisiunii Astro FANATIK!
24.12.2022 | 10:38
Horoscopul runelor lui Mihai Voropchievici pentru saptamana 26 decembrie 2022  1 ianuarie 2023 Cine intra in noul an cu stangul
Horoscopul runelor pentru săptămâna 26 decembrie - 1 ianuarie. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

O nouă săptămână, noi rune, deci noi predicții din partea maestrului Mihai Voropchievici! Astrologul a realizat horoscopul exclusiv pentru FANATIK pentru ultimele șase zile ale anului 2022 și prima din 2023! Ce ne rezervă, așadar, runele?

Horoscopul runelor pentru săptămâna 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023

Berbecii n-au prea avut parte de cea mai puternică rună: Wunjo! Nativii de foc sunt învingători. Câștigă pe toate planurile și de asta trebuie să fie siguri. Finalul anului le aduce niște bani în buzunar. Dacă își doresc dragoste, afecțiune, să fie convinși că vor avea parte și de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Taurii primesc un sfat extraordinar, pentru că ei sunt mereu încărcați cu griji, cu tot felul de probleme. E bine ca în anul următor să intre cu problemele rezolvate, să nu mai aibă restanțe. Taurii trebuie să dea la o parte toate grijile legate de trecut. Trebuie să lase necazurile, să nu mai stea cu gândul la ele.

Gemenii s-ar putea să se mute în casă nouă pe final de an. E ocazia să schimbe locul. Sunt mulți care încă de prin octombrie s-au gândit inclusiv să schimbe locul de muncă. E ceva ce nu le mai place la job. Gemenii oricum sunt într-o perpetuă schimbare. Au un mental bun, iar Cel de sus s-au gândit la ei. Vor acționa favorabil pentru ei.

ADVERTISEMENT

Racii află un adevăr important care le va schimba viața. Nu trebuie să se sperie. Racii primesc din punct de vedere karmic ceea ce le oferă Divinitatea. Practic, dacă au oferit bine, vor primi bine. Pentru unii dintre Raci va fi un marcaj ce îi va pune pe drumul cel bun. Leii au o rună cu bătaie lungă. Sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. E un soi de renaștere în planul fizic și psihic. Sunt în plenitudinea forțelor.

Fecioarele sunt ceva mai retrase, mai tăcute

Fecioarele sunt un pic mai tăcute, mai ursuze, mai necomunicative în intervalul 26 decembrie 2022 până pe data de 1 ianuarie 2023. Au simbolul misterului, al necunoscutului. Sunt înconjurate de un mare mister. E posibil ca ele să pregătească niște surprize celor din jur. Și, cum le place să fie secretoase, vor ține totul pentru ele.

ADVERTISEMENT

Balanțele au o săptămână a adevărului. Pot găsi răspunsul sau rezolvarea unor probleme. Au avut destul de multe frământări anul ăsta, iar acum le vin soluțiile.

Scorpionii, iubăreți de fel, sunt în căutarea plăcerilor, că sunt trupești ori de altă natură și nu trebuie condamnați. Ei trăiesc pentru

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, vești bune pe bandă rulantă

dragoste. Ei descoperă niște valori pe care le pot avea partenerul sau partenera. În general, sunt niște oameni care își pun sufletul pe tavă numai atunci când nu sunt mințiți. Vor trăi la cote intense o dragoste pasională, fierbinte.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii primesc vești bune. Asta înseamnă că s-ar putea să primească un cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă. Săgetătorului îi place să călătorească, iar de Sfântul Ștefan ar putea porni într-o excursie. S-ar putea să facă Anul Nou în altă parte.

Capricornii au de susținut o mică bătălie. Ei au muncit mult, să pună pe masă toate bunătățile și cineva îi deranjează cu o vorbă nelalocul ei. Sunt nedreptățiți într-o anumite situație. Dacă superi un Capricorn, e foarte pregătit să te ia în coarne! Spun tot ce au pe suflet și le pot strica feng-shui-ul în perioada următoare.

Vărsătorii au și ei o dragoste nouă. Sunt inteligenții zodiacului, astfel că astrele țin cont. Nativii de aer trebuie să își facă bagajele, pentru că runa le anunță o călătorie. Peștii au, la fel ca săptămâna trecută fertilitate și belșug. Au șansa să devină părinți. E o perioadă în care viața le face multe favoruri.