Life

Zodia Gemeni în iarna anului 2022-2023. Care e luna în care nativii de aer își găsesc sufletul-pereche

Zodia Gemeni are parte de o iarnă a anului 2022-2023 destul de complexă. Ianuarie aduce nervi și tensiune, februarie pace și iubire.
11.11.2022 | 15:01
Zodia Gemeni in iarna anului 20222023 Care e luna in care nativii de aer isi gasesc sufletulpereche
Zodia Gemeni în iarna anului 2022-2023. Foto: pinkvilla.com
ADVERTISEMENT

Iarna anului 2022-2023 va fi una extrem de bulversantă pentru cei născuți în zodia Gemeni. Vin trei luni ceva mai agitate față de cum și-au planificat ei lucrurile. Unele dintre deciziile pe care le vor lua s-ar putea să îi surprindă chiar și pe ei.

Zodia Gemeni în iarna anului 2022-2023

În luna decembrie 2022, în special în prima parte, nativii de aer recurg la tot felul de tertipuri prin care pasează anumite responsabilități în altă parte. Au de-a face cu oameni care nu sunt tocmai pe placul lor. Din acest motiv, Gemenii își schimbă atitudinea destul de brusc, sătui să fie trași la răspundere de persoane pe care nu le suferă.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a lui decembrie, nativii de aer se vor focusa mai mult pe sărbătorile de iarnă, pe tot ce înseamnă organizarea evenimentelor de familie de Crăciun și de Revelion.

Luna ianuarie 2023 începe cu o serie de provocări de care Gemenii nu vor mai putea fugi. În primele 15 zile ale acestei luni, nativii de aer trebuie să facă față unor situații complicate în familie, în cercul de prieteni ori în anturajul de la muncă.

ADVERTISEMENT

Februarie 2023, lună bună pe plan amoros și profesional

Multe din discuții s-ar putea să depășească decibelii suportabili. Gemenii nu vor mai tăcea și nu îi vor mai lăsa pe alții să vorbească în locul lor. De aici pot porni niște conflicte serioase.

A doua parte a lui ianuarie va fi ceva mai liniștită pentru ei. Spre final de ianuarie, Gemenii se relaxează alături de persoanele care le sunt dragi.

ADVERTISEMENT

În februarie, nativii de aer se pun în tot felul de situații care mai de care mai interesante din punct de vedere profesional. Ajung în niște locuri noi, nimeresc în niște contexte deosebite de care ar face bine să profite.

Zilele de 14 și 24 februarie vor fi unele speciale pentru nativii de aer. De Sfântul Valentin și Dragobete, Gemenii vor simți din nou ce înseamnă să iubești cu adevărat. Cei singuri își găsesc sufletul-pereche.

ADVERTISEMENT