Life

Horoscopul zilei de joi, 24 decembrie 2020. Petrecerile se țin lanț pentru Capricorni

24.12.2020 | 02:00
Horoscopul zilei de joi 24 decembrie 2020 Petrecerile se tin lant pentru Capricorni
ADVERTISEMENT

Horoscopul zilei de joi, 24 decembrie 2020 aduce armonie și pace pentru nativi. Ajunul Crăciunului reunește familiile și umple casele de lumină și voie bună.

Ziua vine și cu mici sarcini de rezolvat, ultime detalii ce trebuie puse la punct pentru ziua importantă care urmează.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă horoscopul zilei de joi, 24 decembrie 2020, pentru fiecare semn zodical în parte.

Horoscopul zilei de joi, 24 decembrie 2020, pentru fiecare zodie

Berbec

Ziua aduce o agitație matinală cu privire la unele mici detalii pe care trebuia să le pui la punct și de care ai uitat cu desăvârșire. Toată lumea se streseză peste măsură, iar acest lucru te obosește.

ADVERTISEMENT

Taur

Concediul care abia a început te binedispune și ai o stare de spirit excelentă. Cele câteva zile de evadare din cotidian au fost cea mai bună idee pentru a-ți încărca bateriile și a lua o gură de aer departe de zgomotul orașului.

Gemeni

Ai parte de o zi obositoare. Au rămas multe lucruri de rezolvat pe ultima sută de metri și vrei ca totul să fie pus la punct până la Crăciun. Familia o să se reunească într-un cadru mai restrâns decât în ultimii ani, dar vrei ca totul să fie perfect.

ADVERTISEMENT

Rac

Trebuie să rezolvi o dilemă profesională. A apărut o ofertă pe care nu ești sigur dacă e bine s-o iei în calcul sau nu. Profiți de zilele libere pentru a calcula cu multă atenție opțiunile pe care le ai.

Leu

Un om drag îți cere ajutorul sau sfatul într-o problemă destul de delicată și în care nu prea ai vrea să te implici pentru a nu influența într-un mod greșit alegerea acestuia. Ești îngrijorat pentru respectiva persoană și ți-ai dori să știi ce e mai bine de făcut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Chiar dacă ai vrea să continui treaba și să nu te lași întrerupt de toată nebunia sărbătorilor, nu prea ai cu cine să muncești. Oamenii parcă au intrat în pământ și nu reușești să găsești pe nimeni disponibil pentru a lucra în perioada aceasta.

Balanță

Te vezi nevoit să te împarți între mai mulți apropiați care au nevoie de ajutor cu diverse lucruri în zilele acestea. E obositor și enervant să muncești dublu, dar ai satisfacția că ai reușit să-i ajuți pe cei ce aveau nevoie.

Scorpion

Un om drag își face apariția, după o lungă perioadă de absență. E motiv de sărbătoare, iar reuniunea cu întreaga familie se întinde până târziu în noapte și se lasă cu râsete, depănări de amintiri și voie bună.

Săgetător

Anul acesta nu ai reușit să ajungi lângă cei dragi, iar ajunul Crăciunului vine cu dor de casă și de oamenii apropiați. Petreci mare parte din zi îngândurat, iar seara aduce multe mesaje și discuții virtuale cu cei aflați la distanță.

Capricorn

Petrecerile se țin lanț și parcă ai renăscut datorită prezenței oamenilor apropiați. Distracția o să fie la ordinea zilei și în ajun de Crăciun, iar cadourile, glumele și voia bună te vor face să te simți minunat.

Vărsător

Nu prea ai de ales, iar cineva trebuie să și muncească în aceste zile. Nu ai nici chef, nici energie suficientă, dar speri să treacă mai repede orele de muncă și să vină zilele libere mult așteptate.

Pești

Relația cu partenerul de viață a trecut prin momente grele și parcă nu te poți bucura în totalitate de atmosfera din această perioadă. Speri ca spiritul acestor sărbători să aducă o armonie în casă și vremuri mai bune pentru voi doi.

ADVERTISEMENT