Life

Horoscopul zodiilor nervoase cu Mihai Voropchievici. Cum se calmează fiecare nativ în parte

Horoscopul nativilor care se enervează ușor. Numerologul Mihai Voropchievici ne explică cum reușesc aceștia să se liniștească.
16.10.2022 | 14:47
Horoscopul zodiilor nervoase cu Mihai Voropchievici Cum se calmeaza fiecare nativ in parte
Horoscopul nativilor care se enervează ușor. Mihai Voropchievici explică cum reușesc să se liniștească. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Horoscopul zodiilor nervoase cu Mihai Voropchievici. Renumitul cititor în stele a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, cum se calmează fiecare nativ în parte.

Horoscopul nativilor care se enervează ușor. Mihai Voropchievici explică cum reușesc să se liniștească

Berbec

Te enervezi extrem de rapid din lucruri simple, lași să iasă totul la suprafață. Vorbești, țipi, însă supărarea trece ușor în cazul tău. Nervii pot strica o relație, o prietenie sau poți deveni insuportabil în fața celorlalți.

ADVERTISEMENT

Pentru a ajunge la o stare de liniște acest nativ are nevoie să fie temperat, să i se ofere acele lucruri benefice de care are nevoie, totul pentru a-și descărca surplusul de adrenalină.

Taur

În general, este o fire calmă, mai greu de înfuriat. Dacă îl vezi nervos nu e bine să stai în preajma sa pentru că face urât. Cea mai bună metodă de calmare este auto-controlul, nu are nevoie să fie temperat de cineva.

ADVERTISEMENT

De cele mai multe ori realizează că undeva face ceva greşit şi efectiv persoana care l-a enervat este marginalizată. Cel mai probabil nu mai vorbeşte o perioadă de timp cu ea.

Gemeni

Acest nativ se supără când nu mai ascultă de ceilalți și atunci începe să turuie. Poate fi un dezavantaj în soluționarea conflictelor pentru că trebuie să ai răbdare și să asculți ce are de spus. Îşi varsă tot amarul şi îşi aduce aminte de foarte multe lucruri din trecut.

ADVERTISEMENT

În cazul unor situații de felul acesta Gemenii trebuie să-și spună singuri stop și să țină cont de părerile celor din jur. Nu e bine să i se impună pemtru că atunci nu va face respectivul lucru.

Rac

Pune totul la suflet şi fierbe pe interior. E scos din sărite de cineva atunci când e supărat și trântește obiecte prin casă. Indicat ar fi să lase aburii mâniei să se risipească ușor, să nu fie forțat în vreun fel de ceilalți.

ADVERTISEMENT

E bine să fie lăsat câteva minute în apele sale, să se calmeze, abia după va începe să gândească raţional. Când se enervează, Racul nu mai este raţional.

Leu

Nativul Leu se numără printre cei care tind să fie egoiști așa că atunci când se enervează se concentrează numai în jurul propriei persoane. Știe cum să îşi domolească furia pentru că este conștient că îi poate afecta pe cei dragi.

Fecioară

Știe să-și controleze emoțiile destul de ușor, asta pentru că haosul și dezordinea nu sunt pe placul său. Lipsa curățeniei îl poate scoate din minți pe acest nativ, iar atunci când izbucnește nu te atinge cu nimic, însă te toacă și îți face morală.

Este omul care se concentrează, în general, pe imaginea de ansamblu. Caută să afle de la ce a plecat totul şi abia apoi recunoaște că va fi în regulă. De obicei se ghidează după un singur lucru.

Balanță

Nehotărârea este cuvântul cheie care te caracterizează ceea ce înseamnă că multe oportunități pot trece pe lângă tocmai în acele momente de furie. Treci foarte ușor de la o stare la alta. Ești o persoană foarte complicată.

Astrele susțin că trebuie să înveţi că furia şi nervii nu reprezintă o soluţie eficientă de rezolvare a problemelor. Dimpotrivă, această stare le poate accentua.

Scorpion

Nu se pierd ușor cu firea și își exprimă furia în moduri ciudate. La exterior par liniștiți, însă pe interior fierb mai ceva ca un vulcan. Pot avea adevărate răbufniri dure și nu e bine să stai în calea sa atunci când e nervos.

De preferat ar fi să ai un zid, să te ascunzi. Sfatul astrelor în privința calmării este să respire adânc și să facă măcar 5 minute de meditație. Vrea să aibă o imagine impecabilă pentru cei din jur.

Săgetător

Reacționează în două moduri când este nervos și niciunul dintre acestea nu este unul plăcut. Țipă, face scandal și jignește. Scoate la suprafață cele mai stupide argumente și ajunge să se întrebe de unde a început.

Nu îi place să fie dus în eroare. Trebuie să înveţe lecţia empatiei cu cei din preajma sa pentru că este omul care îi tratează pe toţi la fel, la distanţă.

Capricorn

Vrea să controleze totul și tendința sa spre îngrijorare poate produce stări tensionate. Sunt predispuși la accese de furie atunci când lucrurile nu sunt aşa cum ei vor. Fac o mare greşeală în care persistă, își impun propria hotărâre și asupra celorlalți.

Atunci când nu i se face pe plac se supără. Se poate calma când își amintește că nu este totul despre propria persoană, că nu este miezul problemei.

Vărsător

Este nativul care așteaptă să i se prezinte scuzele de rigoare și eventual să fie ridicat în slăvi. Argumentele cu care te prezinți în fața lui sunt factorii de decizie din care poate alege. Cu greu va ierta dacă nu e impresionat.

Trebuie să îi spui că te căieşti şi mai ales, să te rogi să te pedepsească corespunzător. Cea mai bună metodă de a scăpa de nervi este de a învăța să-și exprime deschis sentimentele şi nemulţumirile.

Pești

Se retrag complet în ei, analizează și în cele din urmă vin cu un val de furie atunci când sunt supărați. Țin nervii sub control, dar atunci când explodează e ceva nemaivăzut. Aruncă cu acuzaţii în stânga şi în dreapta. Nu suportă să primească sfaturi.

Acest nativ are impresia că este acuzat în permanență și că este blamat. Se hrănește constant cu propria mânie, în loc să se gândească că orice problemă are o rezolvare.

ADVERTISEMENT