Life

Hoț de telefoane, snopit în bătaie de o tânără de doar 1,50m înălțime. Ce nu știa tâlharul despre fată

22.11.2020 | 16:30
Hot de telefoane snopit in bataie de o tanara de doar 150m inaltime Ce nu stia talharul despre fata
ADVERTISEMENT

Un hoț de telefoane și-a ales greșit victima, încercând să-i fure telefonul unei luptătoare de MMA. Tânăra, deși avea are doar 1.50 înălțime, l-a imobilizat pe tâlhar, l-a pus la pământ și l-a lovit de nenumărate ori.

Întâmplarea a avut loc în Mar del Plata, Buenos Aires. Tânăra în vârstă de 20 de ani, pe nume Brisa, pleca de la locul de muncă în momentul în care hoțul respectiv i-a furat telefonul și a fugit.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul unui prieten, Brisa l-a urmărit pe suspect înainte ca un grup de muncitori să-l rețină pe hoț. Brisa și-a recuperat telefonul, însă, plină de furie, aceasta i-a administrat câteva lovituri tâlharului.

Hoț de telefoane, snopit în bătaie de o tânără de doar 1,50m înălțime, care s-a dovedit a fi luptătoare de MMA

Un hoț de telefoane a primit o lecție la care nu s-ar fi așteptat după ce i-a furat telefonul unei tinere de doar 1,50m înălțime, care s-a dovedit a fi luptătoare de MMA și care l-a snopit în bătaie.

ADVERTISEMENT

Brisa a declarat că a muncit luni întregi pentru a strânge bani pentru telefonul respectiv și că nu acceptă ca un hoț să își bată joc de tot efortul ei în câteva secunde. Tânăra, deși l-a prins pe tâlhar, nu s-a putut abține și l-a lovit de câteva ori în cap pe acesta, fiind plină de furie.

Imaginile o arată pe Brisa imobilizându-l pe hoț și lovindu-l de nenumărate ori, lăsându-l pe acesta într-o baltă de sânge. Luptătoarea de MMA, deși foarte scundă, nu l-a eliberat pe suspect până la venirea poliției.

ADVERTISEMENT
luptătoare MMA, hoț de telefoane
Hoț de telefoane, snopit în bătaie de o tânără de doar 1,50m înălțime. Ce nu știa tâlharul despre fată. Sursa foto: The sun. Colaj: Fanatik

,,Nenorocitule, ia-ți un loc de muncă! Crezi că petrec toată ziua închisă la serviciu doar ca să mă furi în trei secunde?”, au fost cuvintele tinerei revoltate.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar Brisa a mărturisit că își dorește ca hoțul să răspundă penal pentru faptele sale și să nu mai jefuiască pe nimeni de acum înainte.

ADVERTISEMENT

„Am petrecut toată ziua lucrând în timpul pandemiei cu salariu redus și am refuzat să accept ca tipul ăsta să vină și să-mi fure mai mult de jumătate de salariu în trei secunde. (…) Să sperăm că tipul acesta nu mai fură niciodată. Am avut noroc pentru că știu să mă apăr în timp fiind practicantă de MMA, dar nu vreau să se întâmple asta nimănui.”, a spus Brisa în timpul unui interviu la emisiunea TV „Nosotros a La Manana”.

„Sunt mândră de modul în care am acționat și nu regret nimic”, a adăugat luptătoarea de MMA.

ADVERTISEMENT