News

Un hoț prins la furat a fost ucis cu o bâtă de paznicul care l-a surprins în fapt. Agresorul devenit victimă ar fi scos un cuțit la agentul de pază

Un hoț care a fost prins la furat de către agentul de pază al unei ferme a fost ucis în bătaie de către paznic, după ce hoțul ar fi scos un cuțit la paznic.
12.02.2022 | 14:08
Un hot prins la furat a fost ucis cu o bata de paznicul care la surprins in fapt Agresorul devenit victima ar fi scos un cutit la agentul de paza
ADVERTISEMENT

Un incident fatal a avut loc vineri noapte în localitatea Tutova din Vaslui.

Un hoț surprins la furat de către agentul de pază al fermei păgubite a fost omorât în bătaie de către paznic.

Conform primelor informații, bărbatul în vârstă de 40 de ani a pătruns într-o fermă din Tutova cu intenția de a sustrage diverse bunuri.

ADVERTISEMENT

Totuși, acesta a fost descoperit de către paznicul fermei, iar între cei doi se pare că a izbucnit un conflict.

Din primele declarații ale agentului de pază, se pare că hoțul a scos un cuțit cu care l-a amenințat pe paznic, în încercarea de a se face scăpat.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, agentul de pază a avut sânge mai rece și, fiind înarmat și cu o bâtă, s-a năpustit asupra hoțului.

Hoț omorât în bătaie de paznicul care l-a prins la furat

Rănile pe care le-a suferit agresorul transformat în victimă i-au fost fatale , cu toate că a ajuns în viață la Spitalul din Bârlad. De aici a fost transferat către spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde a intrat în stop-cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat, deși s-au încercat manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Din informațiile transmise de medici, se pare că paznicul i-a rupt un umăr și câteva coaste hoțului, dar loviturile fatale au fost în jur capului: hematom subdural dreapta și epicranian la vertex, dar și fractură la oasele capului.

”În cursul serii trecute, 11 februarie 2022, ora 19.30, polițiștii Postului de Poliție Tutova, din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți comerciale care deține o fermă agrigolă, bărbat de 44 de ani, cu privire la faptul că ar fi surprins, în flagrant, un bărbat care ar fi sustras furaje de la o fermă amplasat în localitatea/comuna Tutova, județul Vaslui”, arată Bogdan Gheorghiță, inspector de poliție în cadrul IPJ Vaslui.

ADVERTISEMENT

Referitor la modul în care s-au produs evenimentele, poliția a transmis că ”încercând să își asigure scăparea, prezumtivul autor, un bărbat de 40 de ani, din localitatea Tutova, l-ar fi amenințat cu un cuțit pe reprezentantul societății, acesta lovindu-l cu un corp contondent”, arată vremeanoua.ro.

Având în vedere faptele, ”polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”. Dacă va fi găsit vinovat, paznicul riscă să stea la închisoare între 6 și 12 ani.

ADVERTISEMENT