News

Hoţul “Spiderman” a fost reținut la Bucureşti. Ultima lovitură a dat-o într-un apartament de lux, de unde a furat mii de euro

Hoțul "Spiderman" a fost reținut, miercuri, 16 august, pentru furt calificat în valoare de 5.000 de euro dintr-un apartament de lux.
17.08.2023 | 12:43
Hotul Spiderman a fost retinut la Bucuresti Ultima lovitura a dato intrun apartament de lux de unde a furat mii de euro
Jaf spectaculos în București: Bărbatul de 42 de ani a escaladat o schelă metalică și a furat bijuterii în valoare de 5.000 de euro. Foto: Colaj Fanatik/Hepta.
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost reținut în legătură cu o spargere într-un apartament de lux din complexul Rin Grand Residence din Vitan Bârzești. Potrivit informațiilor furnizate de oamenii legii, individul a escaladat o schelă metalică și a pătruns în locuința unei femei, de unde a furat bijuterii, stilouri și alte obiecte de valoare, cauzând un prejudiciu estimat la 5.000 de euro. Hoțul s-a ales cu porecla “Spiderman”.

Hoțul “Spiderman”, reținut de polițiști

Hoțul “Spiderman” a fost reținut, miercuri, 16 august, de Poliţiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26. Bărbatul este acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetei, bărbatul a escaladat o schelă metalică montată pe peretele clădirii și a forțat fereastra apartamentului victimei.  Acesta a sustras bijuterii prețioase, stilouri și alte bunuri de valoare. Surse neoficiale indică faptul că hoțul a reușit să sustragă și o boxă portabilă marca JBL, un levier, o geantă și mai multe obiecte vestimentare.

“În fapt, la data de 7 august 2023, Secția 26 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în perioada 4 – 7 august 2023, i-ar fi fost sustrase, din locuință, mai multe bunuri.

ADVERTISEMENT

Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forțat fereastra apartamentului unde locuiește persoana vătămată, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, stilouri și obiecte de valoare, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de euro.

Cercetările sunt continuate de către Biroul Investigații Criminale, din cadrul Secției 26, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au precizat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost prins în Sectorul 1

Eforturile poliției pentru identificarea și capturarea infractorului au dat roade, iar în urma investigațiilor, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Secției 26 l-au depistat pe bărbat în Sectorul 1 al Capitalei. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața instanței cu propuneri legale.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar poliția își propune să aducă fapta la lumină și să recupereze bunurile sustrase în urma acestei spargeri.

ADVERTISEMENT

“La data de 16 august 2023, în urma investigațiilor specifice, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Secției 26 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, pe raza Sectorului 1.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața instanței, cu propuneri legale”, au anunțat polițiștii bucureșteni.

ADVERTISEMENT