Life

Hugh Jackman, urmărit de ghinion. Boala cruntă de care este suspect: ”Tocmai am fost la doctorul meu”

Hugh Jackman, chinuit de necazuri. Afecțiunea cumplită pe care e posibil să o aibă, după ce a recurs la mai multe analize.
05.04.2023 | 14:04
Hugh Jackman urmarit de ghinion Boala crunta de care este suspect Tocmai am fost la doctorul meu
Hugh Jackman, chinuit de necazuri. Afecțiunea cumplită pe care e posibil să o aibă, după ce a recurs la mai multe analize. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Starul australian renumit pentru rolul Wolverine pare să fie urmărit de ghinion. Boala cruntă de care este suspect actorul și producătorul de film. Vedeta a fost recent la doctorul de familie care îi urmărește istoricul medical.

Hugh Jackman, chinuit de necazuri. Afecțiunea cumplită pe care e posibil să o aibă, după ce a recurs la mai multe analize

Hugh Jackman este chinuit de necazuri. Afecțiunea cumplită pe care e posibil să o aibă, după ce a recurs la mai multe analize. Celebrul actor a distribuit o filmare în mediul virtual în care apare cu un bandaj pe nas.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie a dezvăluit că a fost la doctor, unde a făcut două biopsii pentru a vedea dacă suferă, din nou, de cancer de piele. Vedeta în vârstă de 54 de ani a anunțat și în 2015 că a fost diagnosticat cu această boală.

Mai mult, starul născut în Sidney a mai subliniat că medicul său a observat niște „lucruri mici care ar putea fi sau nu carcinoame cu celule bazale”. Carcinomul bazocelular este cel mai cunoscut tip de cancer de piele.

ADVERTISEMENT

„Tocmai mi-au făcut două biopsii. Tocmai am fost la doctorul meu, dr. Iron, care este minunat. În două, trei zile aflu rezultatul și vi-l spun. Vă reamintesc însă că acest carcinom bazocelular este cel mai puțin periculos cancer.

Vă rog să nu uitați de protecția solară! Pur și simplu nu merită să riscați, indiferent cât de mult v-ați dori un bronz. Credeți-mă!”, a spus Hugh Jackman într-un videoclip de pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Hugh Jackman, încrezător în eventuala vindecare

Hugh Jackman se declară încrezător în eventuala vindecare, în situația în care rezultatele analizelor vor arăta că suferă de cancer de piele. Boala este cauzată în general de supraexpunerea directă în razele soarelui.

Potrivit NBC News, tratamentul pentru acest tip de afecțiune are succes în 90% din cazuri. Skin Cancer Foundation din Statele Unite ale Americii arată că această formă apare la aproximativ 3,6 milioane de persoane în fiecare an.

ADVERTISEMENT

Semnele cancerului de piele apar, în general, pe cap, față sau gât. Mai exact, este vorba de o umflătură ușor transparentă, o leziune maro, neagră sau albastră. De asemenea, simptomele pot fi și sub forma unei leziuni albe, similară cu o cicatrice.

ADVERTISEMENT