Sport

Huliganism în Liga 2: ultrașii CSA Steaua au bătut crunt doi oameni după înfrângerea de la Dej. Video

S-a instalat haosul, sâmbătă, într-un magazin din Dej, după meciul dintre Unirea Dej și Steaua București din Liga 2.
13.09.2021 | 15:23
Huliganism in Liga 2 ultrasii CSA Steaua au batut crunt doi oameni dupa infrangerea de la Dej Video
Huliganism în Liga 2: ultrașii CSA Steaua au bătut crunt doi oameni după înfrângerea de la Dej. Video
ADVERTISEMENT

CSA Steaua, clubul din liga a 2-a, a pierdut sâmbătă primul meci din campionat, cu scorul de 1-2 în fața celor de la Unirea Dej. După fluierul final, s-a instalat haosul în galeria bucureștenilor.

Ultrașii CSA Steaua au bătut crunt doi oameni după înfrângerea de la Dej

Imediat după fluierul final, într-un magazin din apropierea stadionului, mai mulți suporteri bucureșteni au sărit să bată un fan al celor de la Unirea Dej, care își aștepta rândul să plătească cumpărăturile.

ADVERTISEMENT

Totul ar fi plecat de la semnele obscene pe care victima le-ar fi arătat suporterilor.

“Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. 

Cercetările au fost demarate din oficiu, la data de 11 septembrie a.c., urmare unei stări conflictuale care s-a desfășurat în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Dej. 

ADVERTISEMENT

Până în prezent, persoanele implicate nu au formulat plângeri penale cu privire la incidentul în cauză. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, transmit reprezentantii IPJ Cluj.

Conform polițiștilor, proprietarul magazinului și-ar fi recuperat pagubele direct de la cei implicați în altercație.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica pune paie pe foc în războiul dintre CSA Steaua și FCSB

Oficialul de la FCSB consideră că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei, iar acest lucru este susținut de numărul de suporteri care vin la fiecare meci ai roș-albaștrilor, în opinia sa.

„FCSB este Steaua pentru toată lumea, asta e realitatea. Mai clară dovadă decât ceea ce s-a întâmplat în weekend-ul în care noi am jucat cu Rapidul, meciul nostru de tristă amintire, nu există.

ADVERTISEMENT

Echipa CSA a jucat în complexul Ghencea, atractiv pentru toată lumea, și nu au strâns mai mult de 700 de spectatori, nu știu câți plătitori, dar mai mult de 700 de spectatori nu au fost.

FCSB este Steaua și cu asta basta, indiferent de ce decid instanțele. Jucând meci de meci pe prima scenă, nu poate să vină altă echipă în locul nostru”, a declarat Mihai Stoica, într-un Q&A cu suporterii FCSB-ului

ADVERTISEMENT
Tags: