Life

I-a apărut o gaură în parchet și a rămas fără cuvinte când a văzut ce era în interior. Peste ce a putut să dea

Un bărbat a observat că i-a apărut o gaură în parchet, dar a rămas fără cuvinte atunci când a aflat ce se ascunde în interior.
08.02.2024 | 21:20
Ia aparut o gaura in parchet si a ramas fara cuvinte cand a vazut ce era in interior Peste ce a putut sa dea
Ce se ascundea în gaura din parchet apărută în casa unui bărbat. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat a observat că, din senin, i-a apărut o gaură în parchet și a început să investigheze. Ce a găsit este de necrezut. A filmat totul și a publicat videoclipurile pe internet, iar postările au devenit virale.

Ce a găsit un bărbat într-o gaură apărută în parchet

Robert Bishop, director muzical la un post de radio din  Arkansas, Statele Unite ale Americii, se afla în propria casă atunci când a văzut ca apărut o gaură în parchet. Ulterior, și-a dat seama că ceva se mișcă în interior, așa că a pus mâna pe telefon.

ADVERTISEMENT

A filmat totul, apoi a publicat imaginile pe TikTok, acolo unde au devenit rapid virale. În clipurile video, se poate observa cum din orificiul apărut subit în cameră ieșea un nas negru care mirosea în jur.

Totodată, pe filmare se poate observa cum lăbuța cu gheare lungi a unui animal încerca să pătrundă în casă. Acesta pipăia în jur pentru a-și da seama unde duce acea gaură pe care chiar el a săpat-o în parchet.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, tot prin intermediul rețelei sociale, bărbatul a dezvăluit și care este animalul care s-a autoinvitat la el în casă. Puțini oameni s-ar fi așteptat să găsească acea în locuință.

Ce se ascundea, de fapt, sub casa bărbatului

Astfel, creatura care își găsise adăpost în casa lui Robert era, de fapt, un raton. Omul nu s-a supărat, ba chiar i-a oferit hrană noului său prieten necuvântător și foarte curios.

ADVERTISEMENT

Într-o altă postare, bărbatul a filmat oposumul care i-a făcut o gaură în parchet cum mergea prin curte, cel mai probabil în căutarea unei noi case. În secțiunea de comentarii a postării, oamenii și-au dat cu părerea.

„Dimensiunea găurii îi făcea nasul mic să pară mult mai mare. Puteam jura că este un câine”, „Lol, am avut senzația că este un raton. Ar fi trebuit să pui puțină mâncare peste gaură și ai fi putut vedea o mână”.

ADVERTISEMENT

„Am avut un raton de companie și i-au plăcut cerealele cu fructe și le-a spăla în apă înainte de a le mânca”, „Este atât de drăguț!!! Ratonii sunt cu adevărat unele dintre cele mai dulci animale sălbatice. Hrănesc și eu o familie”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT