Life

Obiceiul pentru care riști să fii dat afară din restaurant. Ospătarii urăsc acest gest

Gestul care îi disperă pe ospătari. Multe persoane îl fac atunci când merg la restaurant, chiar dacă pare greu de căzut că se întâmplă.
23.01.2024 | 12:49
Obiceiul pentru care risti sa fii dat afara din restaurant Ospatarii urasc acest gest
Gestul pe care oamenii îl fac în restaurant și îi enervează pe ospătari. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Gestul nebunesc pe care oamenii îl fac atunci când merg într-un restaurant. Ospătarii s-au săturat să poarte această discuție cu ei și, deși, teoretic încalcă o regulă, tot ei sunt cei care au lăsat recenzii negative.

Gestul pe care oamenii îl fac în restaurant și îi deranjează pe ospătari

Să lucrezi în restaurant îți poate aduce unele beneficii. Cunoști oameni, experimentezi și chiar poți ajunge pe culmile succesului, dar acest loc de muncă vine la pachet și cu aspecte mai puțin plăcute.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii clienți te întâmpină cu un zâmbet atunci când ajungi la masa lor, alții s-ar putea să te ia prin surprindere și să fie nepoliticoși sau nemulțumiți de servicii din prima secundă în care s-au așezat pe scaune.

Dar, de departe, ospătarii au un gest nebunesc pe care îl urăsc și pe care, deși pare greu de crezut, oamenii îl fac adesea. Nu îi interesează nici măcar că, teoretic, încalcă regulile și nici atenționările nu îi sperie.

ADVERTISEMENT

Syd, o femeie care lucrează în restaurant a povestit totul în cadrul unui videoclip publicat pe TikTok. Ea a jucat scenariul în care clienții intră în unitate și își aduc propriile băuturi sau snacks-uri.

Au lăsat recenzii negative

Pentru că asta nu este permis, Syd -și ospătarii în general- le explică oamenilor că trebuie să comande ceva din meniu sau să părăsească restaurantul, ceea ce îi nemulțumește pe mulți.

ADVERTISEMENT

În cazul chelneriței, ea le acordă întotdeauna o perioadă de grație de 15 minute, dar îi informează că apoi trebuie să plece. Videoclipul  a strâns peste 500.000 de vizualizări și 70.000 de aprecieri.

De asemenea, oamenii și-au spus părerea în comentarii. Unii au dezvăluit că este incredibil faptul că asta se întâmplă, iar alți ospătari au explicat faptul că și ei se confruntă cu această problemă.

ADVERTISEMENT

 „Este o nebunie că oamenii fac asta”, „Lucrez la un restaurant dintr-un aeroport și am această conversație de cinci ori pe zi”, „Acest lucru se întâmplă tot timpul la restaurantul la care lucrez. Oamenii ne-au dat recenzii proaste pentru că le cerem să plece pentru exact același lucru”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Syd.

ADVERTISEMENT