Life

I-a făcut o farsă soției, iar acum a ajuns în pragul divorțului. Gestul bărbatului a înnebunit-o total pe femeie

Un cuplu a ajuns la divorț după ce bărbatul i-a făcut o farsă pe care o consideră nevinovată soției sale. Ce a deranjat-o atât de tare pe femeie?
04.12.2023 | 16:12
Ia facut o farsa sotiei iar acum a ajuns in pragul divortului Gestul barbatului a innebunito total pe femeie
Un cuplu a ajuns la divorț în urma unei glume. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

O femeie a fost încurajată să divorțeze de soțul său după ce a vărsat lacrimi amare în urma unei farse. Bărbatul inistă că este nevivonat, deși știa că gestul o va supăra foarte tare pe soția lui.

O femeie este gata să divorțeze după ce soțul său a făcut o glumă nepotrivită

Indiferent de gen, orice persoană stă puțin pe gânduri înainte de a-și face o schimbare de look, însă o femeie s-a trezit obligată să facă acest lucru, după o glumă pe care soțul său s-a gândit să o facă.

ADVERTISEMENT

Ce doi sunt căsătoriți de trei ani, iar înainte au fost împreună alți cinci, însă niciodată nu au avut probleme conjugale sau certuri mari, nici măcar după venirea pe lume a fetiței lor, în vârstă de trei luni.

Totul până într-o dimineață, când tânăra de 31 de ani și soțul ei se pregăteau în baie, iar el a decis să-i radă acesteia o parte din părul din față. „Soțul meu se radea lângă mine, în timp ce eu mă spălam pe dinți. Din senin, își ia aparatul de ras electric și mi-l trece prin cap, tunzând o parte din păr chiar deasupra frunții mele.

ADVERTISEMENT

 La început, am crezut că doar s-a prefăcut că o face, dar apoi am văzut o bucată mare din părul meu căzând în chiuvetă. Nu am primit o chelie completă, dar daunele sunt clar vizibile”, s-a plâns femeia într-o postare pe Reddit, explicând că are părul lung, până la jumătatea spatelui, și că niciodată nu a luat în considerare să se tundă scurt.

Bărbatul insistă că a fost amuzant

Mai mult, ce a deranjat-o cu adevărat pe femeie a fost faptul că bărbatului i s-a părut amuzant și nu înțelege unde a greșit. Ea, însă, a fost atât de dezamăgită încât se ia în  calcul posibilitatea de a depune actele de divorț.

ADVERTISEMENT

„M-am speriat complet, am început să plâng și să țip la el, în timp ce el râdea. Mi-a spus că a fost doar o farsă, că nu a fost mare lucru, a fost doar păr și că l-aș putea crește din nou. Am avut o ceartă serioasă după aceea și, în cele din urmă, și-a cerut scuze, recunoscând că a fost un prost, dar tot insistând că a fost o farsă și a fost amuzant, cel puțin pentru el.

Ceea ce mă îngrijorează cel mai mult este că el încă insistă că a fost amuzant. Pur și simplu nu înțeleg – de ce ar râde? Mi se pare la limită sadic și abuziv. Îmi este și teamă că mi-ar face așa ceva din nou în viitor, mie sau chiar fiicei noastre pentru că i se pare amuzant. Nu cred că voi putea vreodată să-l iert sau să am încredere în el și să mă gândesc serios să divorțez”, a mai adăugat tânără, menționând că până acum nu a avut nici măcar un motiv pentru a se gândi la divorț.

ADVERTISEMENT

Ce sfaturi a primit femeia

Totuși, cei care i-au citit povestea au sfătuit-o să nu mai rămână lângă bărbatul cu care are un copil, pentru că nu poate fi de încredere. Ba mai mult, gestul său a fost catalogat ca fiind o infracțiune și au fost persoane care i-au spus că trebuie să se gândească serios la divorț. 

„A tuns părul cuiva fără consimțământul acestuia. Este evident un atac și a provocat în mod natural vătămare corporală. Dacă cineva mi-a făcut asta (chiar dacă a fost persoana mea preferată din lume), ar fi mort pentru mine. Fiecare strop de dragoste și respect pe care l-am avut vreodată pentru el s-ar duce din corpul meu”, i-a spus cineva, conform mirror.co.uk. 

ADVERTISEMENT
Tags:
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Andreea Bălan și Victor Cornea
Andreea Bălan și Victor Cornea "s-au despărțit" în aeroport! Ce mesaj a primit artista pe un bilet
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi
Şoferiţă de 25 de ani, filmată în timp ce îşi "învaţă" bebeluşul de 9 luni să conducă. Gestul inconştient, filmat şi postat online
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Petre Roman, la căpătâiul Mioarei Roman. Cum și-a luat adio
Petre Roman, la căpătâiul Mioarei Roman. Cum și-a luat adio
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!
Petre Roman, cu flori albe la catafalcul Mioarei! Primele poze de la priveghi!