Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„I-a luat Gigi Becali și apartament de 200.000 și mașină de 35.000 de euro” Cine e jucătorul preferat al patronului

Gigi Becali a dezvăluit cărui jucător i-a luat apartament și mașină de 235.000 de euro. Preferatul patronului nu este în cea mai bună formă.
07.04.2024 | 19:02
Ia luat Gigi Becali si apartament de 200000 si masina de 35000 de euro Cine e jucatorul preferat al patronului
Gigi Becali, cadouri pentru jucătorii de la FCSB. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Patronul liderului din SuperLiga obișnuiește să le facă cadouri scumpe jucătorilor atunci când semnează cu FCSB sau când reușesc performanțe foarte bune pe teren. Gigi Becali a dezvăluit și cărui fotbalist i-a dat 235.000 de euro pentru un apartament și o mașină.

„I-a luat Gigi Becali și apartament de 200.000 și mașină de 35.000 de euro” Cine e jucătorul preferat al patronului

Gigi Becali l-a răsplătit pe Tavi Popescu pentru performanțele pe care le-a reușit în tricoul lui FCSB și i-a dat cadou un apartament și o mașină în valoare de 235.000 de euro. Finanțatorul i-a dat și tricoul cu numărul 10 după plecarea lui Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Octavian Popescu nu a reușit să continue forma bună. Având în vedere grija, răbdarea și încrederea pe care patronul “roș-albaștrilor” o are față de mijlocaș.

Pe lângă această dezvăluire, Gigi Becali a mărturisit că are în continuare încredere și în Miculescu și Radaslavescu, doi jucători care nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor, încă.

ADVERTISEMENT

“Eu am încredere în Miculescu. Ai văzut că atunci când a intrat a fost aproape de gol. Dacă o prindea bine, îi rupea urechile. Are execuții Miculescu. Am încredere în el și în Radaslavescu.

Dacă eu spuneam că nu am, trebuiau să plece, dar mai am încredere. Mai ales în Miculescu. Radaslavescu va intra 20 de minute, când obosește Tavi, George. 

ADVERTISEMENT

George a primit imediat apartament. I-a luat domnul Becali mașină cadou, i-a luat domul Becali apartament. Și mașină cadou de 35.000 de euro și apartament cadou de 200.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

“Le dau 300.000 de euro avans”

Gigi Becali a mărturisit că le dă jucătorilor 300.000 de euro avans la început pentru a-și cumpăra apartamente și mașini. Chiar dacă își răsfață fotbaliștii și aceștia nu se ridică, tot timpul, la valoarea pe care o dorește patronul, Becali susține că băieții sunt respectuoși și cuminți.

ADVERTISEMENT

Păi nu e rău. Ăștia iau 300.000 de euro avans o dată să își cumpere apartament. Dar nu fac băieții figuri, sunt cuminți”, a mai spus patronul lui FCSB, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali, cadouri pentru jucătorii de la FCSB

ADVERTISEMENT