Sport

Gigi Becali, pus la punct pentru suma pe care vrea să o obțină la transferul lui Octavian Popescu: ”Și eu pot să cer 50 de milioane pe soacră-mea”

Octavian Popescu este unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului, iar Gigi Becali speră să obțină în viitor o sumă impresionantă din transferul său.
05.05.2022 | 14:36
Gigi Becali pus la punct pentru suma pe care vrea sa o obtina la transferul lui Octavian Popescu Si eu pot sa cer 50 de milioane pe soacramea
Octavian Popescu este unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului, iar Gigi Becali speră să obțină în viitor o sumă impresionantă din transferul său. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB a mărturisit că nu are deocamdată nicio ofertă pentru ”perla” sa, dar a dezvăluit că nu-i va da drumul pentru o sumă mai mică de 50.000.000 de euro.

Cât poate scoate Gigi Becali din transferul lui Octavian Popescu

Tocmai această afirmație a lui Gigi Becali despre posibilul transfer al lui Octavian Popescu pentru o sumă atât de mare l-a enervat pe impresarul Florin Manea, care consideră că prețul stabilit de patronul ”roș-albaștrilor” este absurd.

ADVERTISEMENT

”În momentul de față, eu, dacă aș fi club, nu aș da mai mult de 5-6 milioane pe el. Și eu pot să cer 50 de milioane pe soacră-mea, o vând”, a declarat Manea, pentru Pro TV.

Impresarul speră să dea cât mai curând lovitura pe piața transferurilor și consideră că fundașul Radu Drăgușin, împrumutat de Juventus Torino la Salernitana, poate ajunge la unul dintre cele mai mari cluburi din Europa.

ADVERTISEMENT

”Mă bucură relația asta cu el și mă bucur că am ajuns să cred că pot să îmi îndeplinesc visul pe care îl am de când m-am făcut impresar, adică să transfer la Real Madrid, Barcelona sau Manchester United”, a mai spus Florin Manea.

Unde trebuie să mai lucreze puștiul minune de la FCSB

La 19 ani Octavian Popescu este deja fotbalistul cel mai popular în Casa Pariurilor Liga 1, iar portughezul Nuno Claro, fost campion al României cu CFR Cluj, l-a comparat cu superstarul Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Urmărit de mai multe cluburi din vestul Europei, noua vedeta a vicecampioanei României a fost vedeta unui articol în presa din Italia, iar jurnaliștii l-au comparat cu Adrian Mutu, fotbalistul român care a făcut carieră în Serie A.

Fostul antrenor Ioan Andone susține că îl apreciază foarte mult pe Octavian Popescu, însă, în același timp, îi atrage atenția vedetei FCSB-ului la faptul că trebuie să-și îmbunătățească jocul ofensiv și cel aerian.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Tavi Popescu a marcat nouă goluri și a oferit cinci assist-uri în cele 35 de prezențe pe care le-a bifat în tricoul lui FCSB. Pentru evoluțiile sale, fotbalistul pentru care Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro a bifat și primele două selecții în naționala de seniori, în amicalele cu Grecia și Israel.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,05 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT