Life

Cum vor fi eliminați concurenții la Survivor All Stars 2024. S-au schimbat regulile

Cum se vor elimina participanții de la Survivor All Stars 2024. Noi reguli pentru noul format al emisiunii din Republica Dominicană.
15.01.2024 | 23:12
Cum vor fi eliminati concurentii la Survivor All Stars 2024 Sau schimbat regulile
Noi reguli la Survivor All Stars 2024. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Survivor All Stars 2024 vine nu doar cu noi concurenți pe micile ecrane ale românilor, ci și cu un regulament diferit. Participanții vor fi eliminați altfel decât știam până acum, la decizia telespectatorilor. Care sunt noile prevederi ale jocului?

Cum se vor elimina concurenții de la Survivor All Stars 2024

Survivor România revine într-un nou format pe Protv, Survivor All Stars 2024, unde au fost aduși cei mai populari membri ai show-ului din Republica Dominicană. Unii dintre ei sunt foști câștigători ai concursului, astfel că miza de a ajunge din nou până în etapa finală va fi destul de tensionantă.

ADVERTISEMENT

Producătorii Survivor All Stars au stabilit noi reguli după care se va desfășura competiția de peste Ocean. În premieră, în acest sezon, doar concurenții vor putea hotărî cine ajunge în duelurile eliminatorii și apoi vor lupta pentru a nu pleca acasă.

Doar cei mai puternici vor putea rămâne până la marea finală, iar câștigătorul, la fel ca până acum, va fi ales doar de către public. Până la ultima etapă a competiției mai este cale lungă, căci abia pe 16 ianuarie se va da startul Survivor All Stars 2024.

ADVERTISEMENT

Un număr de 20 de concurenți se vor lupta în acest an pentru marele trofeu și cecul de 100.000 de euro. Aceștia vor fi împărțiți tot în două tabere, ”Faimoși” și ”Războinici”. Din prima echipă vor face parte: Zannidache, Elena Ionescu TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Andreea Tonciu, Roxana Nemeș, Ana Porgras și Ștefania Stănilă.

Din echipa ”Războinicilor” vor fi: Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Lola Crudu, Ștefania Stan, Alexandra Duli, Maria Lungu și Maria Chițu. De altfel, așa cum s-a întâmplat și în sezoanele anterioare, nu este exclus să se aducă alți participanți, după eliminarea unor dintre cei enumerați.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, prezentator și în noul sezon

Survivor All Stars 2024 va fi moderat tot de Daniel Pavel, cel care a câștigat inimile publicului încă de la prima sa apariție ca prezentator al show-ului. Acesta se află deja în Republica Dominicană alături de participanți și a oferit câteva detalii despre ce se petrece acolo.

”Am revenit pe nisipul fierbinte dominican cu energie și cu o mare dorință de a le aduce celor de acasă sezonul suprem, Survivor All Stars. M-am bucurat să îi revăd pe concurenții care de-a lungul anilor au înțeles ce înseamnă cu adevărat acest show și care au acceptat provocarea de a da totul și de această dată.

ADVERTISEMENT

Cea mai importantă schimbare din acest an este constituită de faptul că ei își vor lua soarta în propriile mâini. După jocurile de imunitate, echipa pierzătoare va face nominalizări în Consiliu, iar cei care își vor auzi numele vor ajunge la Duelul de Eliminare. În premieră, Faimoșii și Războinicii vor simți presiunea de a lupta până la fluierul final, în urma căruia voi anunța cine pleacă acasă”, a declarat Daniel Pavel pentru Protv.

ADVERTISEMENT