Life

I s-a spus că este vindecat, dar a ajuns să rămână fără degetul de la picior. Drama trăită de un celebru artist român

A fost declarat recuperat complet, însă acum nu mai are un deget de la picior. Suferința uriașă printre care a trecut un muzician cunoscut.
11.12.2023 | 16:47
I sa spus ca este vindecat dar a ajuns sa ramana fara degetul de la picior Drama traita de un celebru artist roman
A fost declarat recuperat complet, însă acum nu mai are un deget de la picior. Suferința uriașă printre care a trecut un muzician cunoscut. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

I s-a spus că este vindecat, dar a ajuns să rămână fără degetul de la picior. Drama trăită de un celebru artist român. Cântărețul suferă de o boală gravă din cauza căreia s-a ales cu o infecție severă la un membru inferior.

A fost declarat recuperat complet, însă acum nu mai are un deget de la picior. Suferința uriașă printre care a trecut un muzician cunoscut

A fost declarat recuperat complet, însă acum nu mai are un deget de la picior. Suferința uriașă printre care a trecut un muzician cunoscut care acum face acuzații la adresa cadrelor medicale care l-au tratat superficial.

ADVERTISEMENT

Dragoș Docan a mers prima oară la o clinică privată din București pentru un consult, unde i s-a spus că are nevoie de o intervenție chirurgicală. Ulterior, fondatorul trupei Krypton, care suferă de diabet, a primit verdictul de vindecat.

Din păcate, din acest punct au început să apară problemele sale. A doua opinie a cadrelor medicale a fost cu totul alta. Basistul a ajuns de urgență la un spital din Târgu Mureș, unde a fost operat chiar în ziua de Crăciun anul trecut.

ADVERTISEMENT

Tot de atunci nu a mai putut cânta pentru că a trebuit să stea pe scaun o perioadă destul de lungă.  Artistul în vârstă de 63 de ani a mărturisit că infecția pe care o avea la extins și din acest motiv doctorii au fost nevoiți să îi amputeze un deget.

„Am făcut o complicație, care se numește ulcer diabetic. Asta înseamnă o rană profundă în talpa piciorului, care dacă nu este tratată corespunzător, se infectează și poți ajunge la amputație, ceea ce am pățit și eu.

ADVERTISEMENT

Inițial m-am prezentat la o clinică privată în București, specializată în așa ceva. Imediat cum m-am dus am și fost operat. După care a urmat un tratament din două în două zile timp de două luni”, a spus Dragoș Docan pentru Antena Stars, scrie spynews.ro.

Dragoș Docan din trupa Kempes, pe scenă
Dragoș Docan, artistul care a rămas fără un deget de la picior și o parte din talpă. Sursa foto: Facebook.com

Dragoș Docan, fără loc de muncă din cauza problemei medicale

„Din acest motiv mi-am pierdut și locul de muncă. În primele două luni am cântat stând pe scaun, ceea ce nu prea se întâmplă la trupele heavy metal. Apoi nu m-am mai putut prezenta deloc (n.r. pe scenă)”, a completat Dragoș Docan, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Celebrul artist a mai subliniat că a cheltuit foarte mulți ani cu tratamentul și din cauza amputației suferite nu s-a mai putut prezent pe scenă, la evenimente, cu trupa din care făcea parte. În prezent, nu mai are degetul mic și o parte din talpa piciorului.

De câteva luni și-a introdus dosarul de pensie pentru că nu mai poate performa împreună cu muzicienii din trupa Kempes. Dragoș Docan are un handicap mediu care nu îi dă voie să stea prea mult în picioare sau să meargă pe jos.

ADVERTISEMENT