Life

I s-a spus cel mai tare film de pe Netflix. Este o poveste adevărată

Cel mai tare film de pe Netflix. Este inspirat după o poveste reală și emoționantă. Producția a fost foarte apreciată de public.
26.01.2024 | 21:37
I sa spus cel mai tare film de pe Netflix Este o poveste adevarata
Filmul considerat cel mai tare de pe Netflix. Sursa foto: Pixabay, capturi YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este cel mai tare film de pe Netflix, care a fost vizionat în număr mare și apreciat de public. Inspirat după o povestea reală, filmul are o poveste foarte emoționantă.

Care este cel mai tare film de pe Netflix, inspirat după o poveste reală

Abonații Netflix au numeroase opțiuni atunci când vine vorba despre filme și seriale pe care să le vizioneze în timpul liber. Cu toate acestea, poate fi dificil de ales, tocmai pentru că lista producțiilor este foarte lungă.

ADVERTISEMENT

Un film foarte interesant, inspirat după o poveste reală, este “The Hill”, apărut în 2023. A ajuns să fie printre cele mai populare filme de pe Netflix în SUA, iar subiectul a captat atenția abonaților.

Povestea lui Rickey Hill reprezintă subiectul filmului, care îi va emoționa, cu siguranță, pe cei care aleg să se uite la el. Rickey este fiul unui pastor, care a trecut prin foarte multe încercări în viață.

ADVERTISEMENT

“The Hill” are în centru modul în care Rickey luptă cu problemele sale de sănătate pentru a-și îndeplini visul. Tânărul se confruntă cu o boală degenerativă a coloanei vertebrale, din cauza căreia este nevoit să poarte proteze la picioare.

Cu toate acestea, protagonistul este pasionat de baseball, însă tatăl său îl descurajează să joace pentru a-l putea proteja de alte probleme, având în vedere diagnosticul său.

ADVERTISEMENT

Rickey nu renunță, însă, și visează să ajungă cât mai departe, iar în câțiva ani ajunge un jucător “fenomen”. Atunci când vrea să dea probe pentru un renumit scouter din liga mare, familia sa amenință să fie destrămată.

Filmul a fost regizat de Jeff Celentanp, după un scenariu realizat de Angelo Pizzo și Scott Marshall Smith. Din distribuție fac parte actorii Dennis Quaid, Colin Ford, Joelle Carter, Randy Houser, Jesse Berry, Bonnie Bedelia și Scott Glenn.

ADVERTISEMENT

Filmul i-a inspirat pe toți cei care l-au urmărit

Producția a apărut la cinema pe 25 august 2023, dar a devenit și mai populară odată ce a fost lansată pe Netflix, în unele țări, printre care și SUA. Drama sportivă a reprezentat o adevărată inspirație pentru cei care l-au urmărit.

Povestea lui Rickey Hill le-a arătat oamenilor ce se întâmplă atunci când cineva își urmează visul, în ciuda tuturor obstacolelor, chiar dacă totul pare imposibil.

Deși este un film foarte apreciat de public, pe Rotten Tomatoes are scorul de 44%. Scorul din partea publicului este, însă, de 97%, astfel că povestea a fost cu adevărat impresionantă.

“În timp ce inima și sufletul regizorului/scenaristului Jeff Celentano sunt clar la locul potrivit, drama sa bazată pe credință suferă din cauza faptului că este prea lungă și repetitivă și lasă deoparte tranziția subiectului mai târziu în viață”, a declarat Randy Myers, de la San Jose Mercury News, notează Unilad.com.

ADVERTISEMENT
Tags: