Sport

I se va urca vedetismul la cap lui Rrahmani? “Are prea multă foame de fotbal”

Ionuț Voicu a vorbit despre atacantul celor de la Rapid. Oficialul giuleștenilor susține că lui Rrahmani nu i se va urca vedetismul la cap.
28.09.2023 | 22:40
I se va urca vedetismul la cap lui Rrahmani Are prea multa foame de fotbal
Ionuț Voicu a vorbit despre atacantul celor de la Rapid. Oficialul giuleștenilor susține că lui Rrahmani nu i se va urca vedetismul la cap.
ADVERTISEMENT

Ionuț Voicu a fost prezent la cea mai recentă ediție din SUFLET DE RAPIDIST. Oficialul giuleștenilor a discutat despre atacantul kosovar al lui Cristiano Bergodi. Voicu susține că lui Rrahmani nu i se va urca vedetismul la cap, deoarece este mult prea implicat în fotbal.

I se va urca vedetismul la cap lui Rrahmani?

La SUFLET DE RAPIDIST, Robert Niță a vrut să știe dacă lui Rrahmani i se va urca vedetismul la cap. Întrebarea vine în urma performanțelor foarte bune, pe care kosovarul le are în tricoul celor de la Rapid. Cristiano Bergodi este foarte mulțumit de prestațiile vârfului și se bazează foarte mult pe serviciile sale.

ADVERTISEMENT

Răspunsul pentru Robert Niță a venit din partea lui Ionuț Voicu, într-un mod clar. Oficialul giuleștenilor susține vehement că Rrahmani nu va avea astfel de probleme. Motivul fiind acela că atacantul kosovar este foarte implicat în fotbal și o vede pe Rapid ca fiind rampa de lansare în fotbalul mare. Ca orice alt fotbalist, Rrahmani își dorește să evolueze la un nivel cât mai înalt, iar performanțele de pe gazon îl vor ajuta să ajungă acolo.

“Nu, are prea multă foame de fotbal. Nici nu îmi trece prin cap așa ceva. Are prea multă dorință. El vede Rapidul ca fiind rampa lui de lansare. Să dea Dumnezeu să iasă golgheterul campionatului și să ne îndeplinim noi obiectivele. Aia e, să plece și să luăm altul mai bun decât el.”, a spus Ionuț Voicu.

ADVERTISEMENT

Dugandzic, exemplu în cazul lui Rrahmani

Fostul atacant croat care a jucat la Rapid a plecat în această vară la Al-Tai. După un sezon excelent în SuperLiga, unde a fost și golgheter, Dugandzic (29 de ani) a decis să o părăsească pe formația din Giulești și să semneze cu echipa din Arabia Saudită.

Iar acolo va câștiga un salariu mult mai mare. Chiar dacă nivelul fotbalistic nu este cu mult mai bun decât cel din SuperLiga, vârful croat a decis să facă pasul în Asia pentru a câștiga mai mult pe plan financiar, fiind și la o vârstă, unde cu greu mai poți prinde un transfer bun în campionatele de elită ale Europei.

ADVERTISEMENT

La SUFLET DE RAPIDIST, Lucian Ionescu l-a dat pe Marko Dugandzic ca model pentru Rrahmani (23 de ani). Invitatul de bază al emisiunii lui Robert Niță este de părere că este normal ca atacantul kosovar să o vadă pe Rapid ca rampă de lansare în fotbalul mare. În acest context, datoria clubului este de a găsi un înlocuitor pe măsură în cazul în care Rrahmani va pleca din Giulești sezonul următor.

“Până la urmă ăsta este mecanismul în fotbal. Cum a fost și cu Dugandzic. Ai câștigat și clubul, s-a dus și el la mai bine. Acum, în fotbalul de acum, nu mai e ca în vremurile alea boeme când spuneai ‘Ia uite, a plecat trădătorul’. Merg și ei la mai bine.”, a spus Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT

Cota de piață a lui Rrahmani a fost actualizată pe 28 septembrie, de către site-ul de specialitate, Transfermarkt. Atacantul kosovar este evaluat la 1.2 milioane de euro, datorită evoluțiilor pe care le are la Rapid. Rrahmani a fost cotat la 600.000 de euro, înainte să ajungă în Giulești, iar acum, în SuperLiga are 6 goluri și o pasă de gol după 4 partide.

Ionuț Voicu, despre noua vedetă de la Rapid, Rrahmani

ADVERTISEMENT