Sport

Ia FCSB titlul în acest sezon? „Minim 6 puncte avans. CFR poate avea și NATO!”

Dumitru Dragomir a oferit un nou pronostic în cadrul emisiunii MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Fostul președinte al Ligii Profesionist de Fotbal o vede pe FCSB campioana sezonului 2023/2024.
30.09.2023 | 09:03
Ia FCSB titlul in acest sezon Minim 6 puncte avans CFR poate avea si NATO
PROFETIA lui Mitica Dragomir pentru lupta la TITLU “FCSB, la 6 puncte de a doua”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FCSB este favorită la titlu în ochii lui Dumitru Dragomir. Invitatul permanent al emisiunii MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este convins de faptul că echipa lui Becali nu are rival în acest sezon de Liga 1. În ultima partidă de campionat, FCSB s-a impus la pas pe terenul lui Sepsi, scor 5-2.

FCSB, marea favorită la titlu în sezonul 2023/2024

“Sunt foarte puțini oameni care se pot abține. Știi la câte puncte ia FCSB campionatul? Notează, te rog. Chiar dacă se înjumătățesc. Suntem pe 25 septembrie. La cel puțin 6 puncte de a doua clasată. Cu tot cu arbitraje. Poate CFR să aibă și pe NATO în dreptul lor, nu are ce să îi facă.

ADVERTISEMENT

Cu toate că înjumătățirea punctelor e o mare tâmpenie. Are echipă bună, nu ai ce să-i faci. Neluțu Varga s-ar putea să piardă și locul 2″, a declarat Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dumitru Dragomir i-a fixat prețul FCSB-ului la o sumă greu de imaginat. Peste 100 de milioane de euro este valoarea formației lui Becali. Lotul valoros și baza din Berceni sunt argumentele lui Dragomir. Fostul președinte al LPF a vizitat atât terenurile din Berceni, cât și baza de pregătire a Barcelonei și nu a observat diferențe între cele două.

ADVERTISEMENT

FCSB are cel mai bun atac din Liga I

FCSB a reușit să câștige opt din cele zece partide disputate în acest sezon de Liga I. Echipa lui Gigi Becali a învins-o în ultima etapă pe Sepsi chiar pe terenul acesteia. 5 goluri a înscris FCSB într-o partidă din care spectacolul nu a lipsit. Gazdele au fost aproape de egalare de două ori, însă nu au putut ține pasul.

Pentru echipa lui Becali au marcat, pe rând, Șut, Olaru, Coman, Popescu și Djokovic. Pe lângă marcatori, patronul echipei l-a remarcat pe Lixandru. De profil mijlocaș, Lixandru a fost forțat de împrejurări să joace fundaș central și nu a dezamăgit. Lixandru a debutat în acest sezon pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a impotmolit în acest sezon doar de două ori. A fost învinsă în deplasarea de la UTA, scor 2-1, într-un meci în care a deschis scorul prin Florinel Coman. A doua partidă în care echipa lui Becali nu a luat cele trei puncte a fost chiar în etapa trecută, atunci când a scos doar o remiză, la Sibiu, scor 2-2.

Cu un lot echilibrat și omogen, FCSB este favorita lui Dumitru Dragomir la câștigarea campionatului. Echipa lui Gigi Becali are cel mai puternic atac din România cu 22 de goluri înscrise. Apărarea este și ea una de luat în seamă. Doar 9 goluri a încasat FCSB în cele 10 meciuri jucate până acum.

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este LIVE, în fiecare luni, de la ora 13:15, pe FANATIK.RO. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri, de la 10:30, în premieră, pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK, unde vor fi difuzate cele mai savuroase momente ale emisiunii.

Profetia lui Dragomir

ADVERTISEMENT