Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum a reacționat Dioszegi după Sepsi – FCSB 2-5. „Nici pălinca nu e de ajuns”

Laszlo Dioszegi a fost foc și pară după Sepsi - FCSB 2-5. Dezvăluiri incendiare la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
25.09.2023 | 13:24
Cum a reactionat Dioszegi dupa Sepsi  FCSB 25 Nici palinca nu e de ajuns
Cum a reacționat Dioszegi după Sepsi – FCSB 2-5. „Nici pălinca nu e de ajuns”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a fost extrem de supărat după Sepsi – FCSB 2-5. Atilla Hadnagy a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a dezvăluit cum a trăit patronul.

Laszlo Dioszegi, extrem de supărat după Sepsi – FCSB 2-5: „Era negru azi-noapte”

Sepsi a fost „demolată” de FCSB în etapa a 10-a din SuperLiga. Bucureștenii s-au impus cu 5-2, un rezultat care i-a provocat stări negative lui Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

„E clar că e foarte supărat. Mai mult e supărat pe rezultat. La 2-3, mai ziceai, ai revenit în meci…. Dar am arătat rău și dacă puteau, ne dădeau 10. Știam ce jucători are FCSB, jucători de calitate. Au față să se bată la titlu. E o echipă bună.

Dar dacă noi eram bine și făceam pressing sus, dacă stăteam peste ei, sigur nu puteau să ne dribleze așa ușor, dar dacă nu ești 100% concentrat la meci, așa se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Era (n.r. – Dioszegi) negru azi-noapte. Nici n-am vorbit. După meci am mai stat 10-20 de minute și am plecat acasă, atât de supărat eram. Știți cum e, la cald mai bine să nu vorbești. Am plecat acasă și am văzut meciul încă o dată.

(n.r. – Luați o palincă, vă culcați și vedeți dimineață ce se întâmplă) Nici palinca nu e de ajuns”, a declarat Atilla Hadnagy, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Ne certăm pe teren, se vede urât”

Ca urmare a eșecului cu FCSB, Sepsi a ieșit din zona play-off-ului. Covăsnenii au coborât pe locul 7, cu 12 puncte. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu are însă de disputat și două restanțe. Directorul general de la Sf. Gheorghe a dezvăluit cum s-a ajuns în această situație.

„Ne certăm pe teren, se vede urât, jucătorii se ceartă între ei. Nu mai suntem echipa aia umilă. Parcă am jucat în Europa și suntem peste nivelul Ligii I. Nu, nu suntem. Dacă o să continuăm cum am jucat ultimele 2 meciuri, nu o să prindem nici locul 7 sau 8, poate locul 10.

ADVERTISEMENT

Pot să zic că m-am simțit umilit. Dacă mai dădeam 5 goluri, FCSB mai dădea 10. Așa ușor au trecut pe lângă noi. Nu era nimeni să strângă. Echipa parcă era ruptă în două. Unii erau în față, 70 de metri între fundași și atacanți, nu mai suntem echipa care ne luptam.

Nu pot să zic că e vina antrenorului. Antrenorul antrenează cum antrena și în Europa. Antrenorul și-a făcut foarte bine treaba. Cred că și el este prea bun, i-am zis și lui, e prea bun cu jucătorii și acolo e problema. El respectă jucătorii, poate am respectat jucătorii prea mult”, a completat Attila Hadnagy.

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă ediție incendiară în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cum a trait patronul lui Sepsi INFRANGEREA cu FCSB

 

ADVERTISEMENT