Sport

Ianis Hagi ar putea să plece de la Rangers! Ofertă din La Liga pentru internaționalul român

Ianis Hagi, atacantul lui Rangers și al naționalei României, ar putea să se transfere în La Liga și să calce pe urmele tatălui său.
19.04.2023 | 18:18
Ianis Hagi ar putea sa plece de la Rangers Oferta din La Liga pentru internationalul roman
Ianis Hagi a jucat doar 45 de minute după revenirea de la accidentare. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi și-a revenit după o accidentare de foarte lungă durată, iar ofertele deja au început să vină pe adresa atacantului în vârstă de 24 de ani.

Ianis Hagi pe urmele „Regelui”? Ar putea juca în campionatul Spaniei

Românul ar putea pleca de la Rangers la finalul sezonului, iar presa scoțiană anunță că vârful este dorit în La Liga de către Celta Vigo, locul 12 în campionat.

ADVERTISEMENT

Spaniolii sunt optimiști că vor putea să îl transfere pe o sumă mică, din cauza faptului că a jucat foarte puțin la Rangers în ultimul an din cauza unei grave accidentări.

Astfel, Celta Vigo e gata să dea 3,5 milioane de euro pentru fotbalistul cotat la nu mai puțin de 5 milioane de euro. Aceeași sumă a plătit-o și Rangers celor de la Genk atunci când l-au adus pe Ibrox în 2020.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, dorit și de Borussia Monchengladbach

Ianis Hagi are însă mai multe oferte și este și pe lista celor de la Borussia Monchengladbach, care va trebui să se bată în vară cu Celta Vigo pentru semnătura internaționalului român.

Fiul lui Hagi este monitorizat în acest moment de ambele cluburi, însă Ianis mai are contract cu scoțienii până în 2026. Sura citată anunță că atacantul naționalei României are șanse mari însă să joace și în Bundesliga în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Lars Stindl, căpitanul lui Gladbach, a anunțat că va părăsi echipa după opt ani, la finalul sezonului, iar acesta ar fi un prilej excelent pentru Ianis Hagi să facă pasul către unul dintre cele top cinci campionate din Europa.

De ce ar trebui să îl vândă Rangers

Ziariștii de la Rangersnews i-au făcut de asemenea un profil fotbalistului, pe care îl caracterizează drept „un mijlocaș ofensiv elegant, mobil, cu ochi pentru gol”. Aceștia consideră că pentru Rangers a venit vremea să își recupereze investiția în Ianis Hagi și eventual să scoată și un profit.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Rangers nu a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru primele două meciuri din noua campanie de calificare, după ce a jucat doar 45 de minute în ultimele zece etape, de când a revenit la antrenamente.

ADVERTISEMENT