Sport

Ianis Hagi la Alaves! „E ca și cum s-a dus taică-su la Real Madrid!”

Ianis Hagi ar putea debuta la Alaves, iar Dumitru Dragomir e sigur că transferul anului în fotbalul românesc. Ar trebui să revină la națională?
30.08.2023 | 15:45
Ianis Hagi la Alaves E ca si cum sa dus taicasu la Real Madrid
Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până în vara lui 2026. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost împrumutat la Alaves, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Dumitru Dragomir a analizat mutarea la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” și l-a lăudat pe mijlocaș pentru alegerea făcută.

Ianis Hagi, apărat de Dumitru Dragomir: „Toată lumea s-a aruncat în el. Nu e de criticat, e de lăudat”

Ianis Hagi de la Rangers la Alaves e mutarea finalului de mercato în fotbalul românesc, iar Dumitru Dragomir atrage încă o dată atenția cât de importantă e revenirea jucătorului după o perioadă atât de delicată: „Domne, să-l văd să joace! Pentru că după accident toată lumea s-a aruncat în el. Hagi nu e de criticat! E de lăudat că a putut să vină după accidentul ăla nenorocit! El a avut o accidentare groaznică!”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte de club e de părere că accidentarea pe care a avut-o Ianis putea să îi pună capăt carierei: „Ruptură de ligament?! Tu îți dai seama? Poți să te lași definitiv! A stat un an să facă pregătire, tonusul muscular nu se face la fel în 5-6 luni! Pentru că dacă forțezi, crapă iar operația!”.

Plecarea de la Rangers în Spania e din punctul de vedere al „Oracolului de la Bălcești” un mare pas în față: „Și ce echipă are Alaves! L-au anunțat Copilul lui Maradona din Carpați. Transferul e fulminant! Și părerea mea e că s-a dus și pe bani mulți”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi l-a dat pe spate pe Dumitru Dragomir: „Hai, mă! Glasgow?! Alaves e echipă bună, fraților!”

Nea Mitică e convins că fiul lui Hagi a luat cea mai bună decizie posibilă și e de părere că nu există termen de comparație între cele două cluburi: „Hai, mă! Glasgow?! Rangers e după Dinamo, lăsați-mă în pace! E ca și când s-a dus taică-su la Real Madrid. Păstrând toate proporțiile. Alaves e echipă bună, fraților!”.

Fostul președinte al LPF e sigur că dacă se va impune la Alaves se va întoarce și la naționala României: „Fulminant! Pe onoarea mea dacă vă mint! Dacă joacă titular în campionatul Spaniei, înseamnă că iar a venit puternic pe turnantă!”. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a ținut să sublineze adversarii tari ai lui Ianis Hagi din La Liga: „Îți dai seama? O să joace contra Barcelonei, Real și Atletico Madrid, Sevilla, Valencia! E de chemat la națională?”.

Singura temere a lui Dragomir e legată tot de problemele fizice și starea de sănătate a lui Ianis: „Păi am zis mai devreme. Să vedem cum începe! Dacă îl ține piciorul! O să îl vedem că televizează ăștia”.

ADVERTISEMENT

Curtat de mai multe echipe importante, sfătuit de „Rege” să aleagă Spania

Odrasla „Regelui” a fost aproape să ajungă la Maccabi Haifa, însă mutarea a căzut în ultimul moment, după ce Gheorghe Hagi i-a recomandat să meargă în Spania. Jucătorul a avut însă și alte opțiuni, așa cum a dezvăluit Gică Popescu, la FANATIK SUPERLIGA: „Are atâtea oferte încât, cu siguranţă, nu se va pune niciodată problema să se întoarcă la Farul. Vă spun eu că are multe oferte şi când are atâtea oferte, nu este uşor să alegi.

Ianis Hagi vrea să joace la cel mai înalt nivel în Europa, a avut acest ghinion uriaş. Dar are un psihic foarte puternic şi este convins că va face alegerea cea mai bună, pentru a reveni într-un termen scurt la nivelul la care era”.

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e în fiecare luni, de la ora 13:15, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea de sport cu milioane de vizualizări în online, poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe canalul de YouTube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Ianis Hagi la Alaves! „E ca și cum s-a dus taică-su la Real Madrid!”

ADVERTISEMENT