Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Analiștii FANATIK au „despicat” transferul lui Ianis Hagi la Alaves. „E Top 5”

Invitaţii de la FANATIK SUPERLIGA au analizat transferul lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Concluzia unanimă a fost că pentru fotbalistul român este un mare pas înainte.
28.08.2023 | 20:00
Analistii FANATIK au despicat transferul lui Ianis Hagi la Alaves E Top 5
DEZVALUIRI Ianis Hagi la Alaves “Antrenorul I-A GARANTAT TITULARIZAREA!”
ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, Ianis Hagi va evolua la Deportivo Alaves. Clubul din La Liga l-a primit ca pe un “Rege”, oferindu-i numărul 10 la echipă, având perspective bune de a fi titular.

Analiștii FANATIK au „despicat” transferul lui Ianis Hagi la Alaves

Transferul lui Ianis Hagi în La Liga a fost analizat în studioul FANATIK SUPERLIGA de invitaţii lui Horia Ivanovici, concluzia unanimă fiind că pentru Ianis Hagi este un pas înainte această mutare.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiţă a declarat că acest transfer este foarte important pentru echipa naţională. Directorul tehnic de la FRF susţine că este foarte dificil să convoci un jucător care nu evoluează la echipa de club.

“Mă bucur pentru că este un alt campionat. Este un campionat care i se potriveşte mult mai bine. Mă bucur că are şansa să revină. El este sănătos.. Totul este să intre în formă. De folos este să joace pentru noi, naţionala.

ADVERTISEMENT

Stoichiţă: “Gândiţi-vă cu ce echipe joacă în Spania. Este un mare pas înainte”

Jucătorii de valoare îi numeri pe degete. Trebuie să te gândeşti foarte bine când faci selecţia. Este foarte greu să selectezi pe cineva care nu joacă. Dar, acum, cu toată situaţia care i s-a oferit la Alaves, cred că este un nou început.

Gândiţi-vă cu ce echipe joacă în Spania. Este un mare pas înainte. Vorbim despre un jucător care are valoare”, a spus Mihai Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niţă: “Nu iei un decar pentru a-l ţine pe bancă. Mi se pare un nou început care îmi dă mari speranţe”

Robert Niţă este de părere că Ianis Hagi va avea şansa revenirii, mai ales că antrenorul i-a transmis că l-a adus pentru a-l folosi ca titular, premisele pentru mijlocaş fiind foarte bune:

“Va avea numărul 10. A venit Magicianul. Au fost discuţii şi în Israel, unde Sefer joacă şi dă gol. Una dintre condiţiile pe care le-au discutat managerii lui Hagi a fost garanţia că va avea minute.

ADVERTISEMENT

Noi ştim că antrenorul i-a spus că va fi titular. Nu iei un decar pentru a-l ţine pe bancă. Mi se pare un nou început care îmi dă mari speranţe. Nu va mai juca din trei în trei zile. Va avea un ciclu săptămânal între jocuri.

Nu sunt contactele şi duritatea din Scoţia. Vorbeşte limba, nu va avea perioadă de adaptare. Premisele sunt foarte bune. În plus, nu ajunge la o echipă unde presiunea este foarte mare. Dar, 80% din meciuri vor fi mai tari ca în Scoţia”, a declarat Robert Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Gardoş: “Eu zic că o să îi fie greu. Este campionat de top 5”

Florin Gardoş consideră că nu îi va fi uşor în La Liga, dar este un pas înainte categoric. Fostul fotbalist crede că Ianis Hagi va primi multe şanse, fiind dorit la Alaves de antrenor:

“Este un moment delicat pentru ei. Este foarte important ca să aibă minute. N-o să îi fie uşor. Este un campionat de top 5. Eu cred că era un avantaj că juca din trei în trei zile în Scoţia. 

Oricum nu era titular. Eu zic că o să îi fie greu. Este campionat de top 5 şi nu prea avem jucători de echipa naţională din top 5. Este un pas înainte categoric. Sigur a contat chestia asta, că antrenorul a zis că l-a dorit foarte mult”, a spus Florin Gardoş.

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea este în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Invitaţii FANATIK SUPERLIGA analizează transferul lui Ianis Hagi în Spania

ADVERTISEMENT
Tags: