Fotbal international

Ianis Hagi le-a răspuns fanilor! Care este melodia preferată, cel mai frumos gol şi modelele în viaţă

15.04.2020 | 16:34
Ianis Hagi lea raspuns fanilor Care este melodia preferata cel mai frumos gol si modelele in viata
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este unul dintre cei mai în formă fotbaliști români în actualul sezon și le-a răspuns fanilor la o sesiune de întrebări, prin intermediul rețelelor de socializare.

Ianis Hagi le-a răspuns fanilor la cele mai mici curiozități

Ianis Hagi le-a răspuns fanilor prin intermediul rețelelor de socializare, dezvăluind mai multe intimități. Ianis a mărturisit că nu a avut idoli în viață, dar a avut mai multe modele printre care și tatăl său:

ADVERTISEMENT

„Nu am avut idol, am avut modele în viață – Tata, Steph Curry, Kevin Hart și Zidane! Nu am un citat preferat, dar am un cuvânt după care mă ghidez. Faith (N.r- credință)”.

La întrebarea dacă ar schimba rezultatul unui meci din trecut, fiul „Regelui” a oferit un răspuns profund: „Nu aș schimba niciun rezultat din trecut, toate se întâmplă în viață cu un motiv”.

ADVERTISEMENT

Melodia preferată a lui Ianis Hagi este „Simply the best” de la Tina Turner, melodie care este pusă la fiecare meci al lui Glasgow Rangers.

Cum trece Ianis Hagi peste momente grele

Ianis Hagi a mărturisit că trece peste momentele grele din viață prin lucruri pozitive: „Mă încarc cu lucruri pozitive!”. La întrebarea legată de fotbalistul preferat din Generația de Aur, în afară de tatăl lui, Ianis a răspuns Gică Popescu, ceea ce era de așteptat, Gică Popescu fiind unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui său.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este dorit la Rangers, formație care este dispusă să achite suma de transer de la Genk, însă jurnaliștii belgieni de la Voetbal24 notează că mijlocașul naționalei se va întoarce la Genk imediat cum împrumutul îi va expira.

„Un nou episod din telenovela Ianis Hagi. Romanul se va intoarce la vara in Jupiler Pro League dupa ce Rangers nu a exercitat optiunea de a-l cumpara cu 5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Mijlocasul ofensiv se va intoarce la clubul mama, insa ramane de vazut daca va ramane la Gnek deoarece interesul pentru el continua sa creasca”, au notat belgienii.

  • 4.500.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT