Sport

Ianis Hagi, spectacol pe muzică machedonească la petrecerea de logodnă cu Elena Tănase

Ianis Hagi a făcut spectacol pe ringul de dans. Fotbalistul a dansat pe muzică machedonească la petrecerea de logodnă cu Elena Tănase.
16.10.2023 | 19:47
Ianis Hagi, petrecere de logodnă la Constanța cu Elena Tănase.
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost one-man show în victoria României, scor 4-0 cu Andorra în preliminariile Euro 2024. Fotbalistul din La Liga a înscris, a pasat decisiv și a scos un penalty în partida de pe Arena Națională. Ulterior, Ianis Hagi a mers de „urgență” la Constanța pentru a celebra logodna cu iubita lui, Elena Tănase.

Ianis Hagi, spectacol pe muzică machedonească la petrecerea de logodnă cu Elena Tănase

Ianis Hagi a marcat primul gol la echipa națională după o pauză de doi ani în meciul cu Andorra. După evoluția impresionantă de pe Arena Națională, fiul lui Gică Hagi a mers la Constanța unde luni, 16 octombrie, are loc petrecerea de logodnă a fotbalistului cu Elena Tănase.

ADVERTISEMENT

Conform orangesport.ro, evenimentul este unul restrâns, fotbalistului care va împlini 25 de ani pe 22 octombrie fiindu-i alături doar familia și prietenii apropiați. Ianis Hagi s-a distrat de minune cu Elena Tănase la petrecere. Cei doi au făcut spectacol pe ringul de dans.

Ianis Hagi și logodnica sa s-au distrat pe muzică tradițională machedonească. În vara acestui an, Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase, originară din Constanța, pe parcursul unei vizite la Paris.

ADVERTISEMENT

La petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase au mai fost prezenți Kira, sora lui Ianis Hagi, dar și Nicolas Popescu, vărul fotbalistului.

Ianis Hagi, petrecere de logodnă la Constanța cu Elena Tănase.
Ianis Hagi, petrecere de logodnă la Constanța cu Elena Tănase.

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie la Paris

La scurt timp după Elveția – România, scor 2-2 în preliminariile Euro 2024, Ianis Hagi și-a luat iubita și a plecat într-o vacanță la Paris. Cu prilejul vizitei din capitala Franței, fotbalistul a surprins pe toată lumea și a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase.

ADVERTISEMENT

„O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide”, spunea Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită și cunoscută de aromâni din Constanța. Tatăl tinerei în vârstă de 24 de ani are în desfășurare mai multe afaceri pe plan local. Dimciu-Palavoti Tănase are business-uri în domeniul agriculturii, cât și în construcții.

ADVERTISEMENT