Sport

Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie la Paris. Care a fost răspunsul Elenei Tănase și cum a reacționat Gică Hagi. Foto

Ianis Hagi nu a strălucit în meciul naționalei cu Elveția, însă a punctat decisiv în viața privată cerând-o în căsătorie pe iubita sa la Paris.
21.06.2023 | 22:33
Ianis Hagi, petrecere de logodnă la Constanța cu Elena Tănase.
ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Rangers a fost titularizat de Edi Iordănescu în remiza de la Lucerna, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, după ce cu trei zile înainte, în Kosovo, jucase primele minute sub tricolor după o pauză de un an și 8 luni.

Bat clopotele de nuntă! Ianis Hagi, cerere romantică în căsătorie la Paris pentru iubita sa

Imediat după întâlnirea cu Elveția din preliminariile Euro 2024, Ianis Hagi și-a luat iubita și a plecat într-o vacanță la Paris. Însă, fotbalistul de 24 de ani a surprins pe toată lumea când a hotărât să o ceară în căsătorie pe Elena Tănase.

ADVERTISEMENT

Într-o atmosferă fantastică, înconjurați de flori și cu Turnul Eiffel în fundal, Hagi jr. a îngenuncheat în fața partenerei sale, și-a declarat dragostea și a cerut-o de soție pe frumoasa tânără de 23 de ani.

Deși cei doi formează un cuplu de mai mult timp, Elena Tănase nu se aștepta la gestul internaționalului român și asta se vede în surprinderea pe care o afișează în fotografiile apărute pe contul de Instagram al fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Deși luată pe nepregătite, ea a răspuns afirmativ cererii făcute de Ianis Hagi. Conform cancan.ro, fotbalistul a cheltuit 100.000 de euro pentru toate aceste pregătiri, jumătate din sumă fiind cheltuită pe inelul de logodnă.

Gică Hagi, extrem de bucuros pentru fiul său

La scurt timp după ce Ianis Hagi a pus fotografii de la momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase, tatăl fotbalistului, Gică Hagi, s-a arătat extrem de încântat de faptul că fiul său își va întemeia o familie.

ADVERTISEMENT

”O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide”, a declarat Gică Hagi, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Elena Tănase face parte dintre-o familie bogată și cunoscută de aromâni din Constanța, tatăl ei având în desfășurare mai multe afaceri pe plan local. Dimciu-Palavoti Tănase are business-uri în domeniul agriculturii, cât și în construcții.

ADVERTISEMENT
Tags: