Sport

Ianis Zicu a preluat o echipă din Liga 2 Casa Pariurilor. Era liber de contract de mai bine de un an. Update

Fostul dinamovist Ianis Zicu revine în „iarbă” după mai bine de un an. Tehnicianul a preluat frâiele unui club din Liga 2 Casa Pariurilor.
11.09.2023 | 22:18
Ianis Zicu a preluat o echipa din Liga 2 Casa Pariurilor Era liber de contract de mai bine de un an Update
Ianis Zicu nu a mai antrenat de mai bine de 1 an. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
11-09-2023
19:23

Ianis Zicu, antrenor la Metaloglobus

Fostul internațional Ianis Zicu a fost numit oficial în funcția de antrenor al echipei Metaloglobus, acolo unde îl înlocuiește pe Eusebiu Tudor.

Zicu a fost în tribune la ultimul meci disputat de Metaloglobus, 1-1 cu FC Argeș, atunci când echipa a fost condusă de Costică Dumitru, antrenorul cu portarii.

Ianis Zicu, care a antrenat ultima dată pe Concordia Chiajna în urmă cu mai bine de un an, va debuta la Metaloglobus sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11:00, în partida din deplasare cu Unirea Slobozia, din etapa a 6-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

Metaloglobus a fost aproape să se califice în grupele principale ale Cupei României, însă Dinamo a revenit pe final după „dubla” lui Ahmed Bani. Eliminarea nu a rămas însă fără urmări pentru antrenorul Eusebiu Tudor.

Metaloglobus rămâne fără antrenor după eliminarea din Cupa României în fața lui Dinamo

Metaloglobus pe locul 18 în Casa Pariurilor Liga 2, cu doar 3 puncte în primele cinci etape, iar bucureștenii au fost eliminați și din Cupă după ce o conduceau pe Dinamo cu 1-0 în minutul 78.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a acestor rezultate, antrenorul Eusebiu Tudor și-a anunțat demisia. Decizia a fost luată după o ceartă cu managerul sportiv Gigel Coman, anunță Liga2.ro.

Astfel, la meciul împotriva Campionii FC Argeș disputat la Clinceni, Metaloglobus a avut drept pe foaia de joc principal pe Costică Dumitru, antrenorul cu portarii. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Metaloglobus ar putea fi preluată de Ianis Zicu

Eusebiu Tudor a semnat cu Metaglobus în septembrie 2022 și l-a înlocuit pe Eugen Trică. Clubul i-a acceptat deja demisia și l-ar putea numi pe bancă pe Ianis Zicu, mai anunță sursa citată.

Fostul dinamovist e liber de contract de mai bine de un an, iar ultima echipă pe care a antrenat-o a fost Concordia Chiajna. De atunci, Zicu a apărut mai mult în studiourile TV, ca analist.

ADVERTISEMENT

De altfel, antrenorul a fost în tribune la meciul cu argeșenii și a stat alături de patronul echipei, Imad Mohamad Kassas. Tehnicianul are șanse mari să fie prezentat oficial în zilele următoare.

Zicu, aproape să promoveze Chiajna

Ianis Zicu a preluat Chiajna după demiterea lui Claudiu Niculescu și a terminat campionatul pe locul cinci. Cu Steaua pe locul patru și fără drept de promovare, ilfovenii au mers la baraj.

ADVERTISEMENT

Au câștigat meciul tur împotriva Chindiei Târgoviște cu 2-1 și au pierdut returul cu 0-1. Jucătorii lui Ianis Zicu au ratat dramatic promovarea, după ce au pierdut la loteria loviturilor de la unsprezece metri.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie