Life

Iasmina Halas este, din nou, o femeie singură. Motivul pentru care s-a despărțit de iubit

Iasmina Halas (28 de ani) a devenit, iar, o femeie fără partener de viață. De ce frumoasa blondină a pus capăt legăturii amoroase.
23.08.2023 | 12:25
Iasmina Halas este din nou o femeie singura Motivul pentru care sa despartit de iubit
Iasmina Halas a devenit, iar, o femeie fără partener de viață. De ce a pus capăt legăturii amoroase. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iasmina Halas este, din nou, o femeie singură. Motivul pentru care fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubit. Fosta soție a lui Cristian Daminuță a dezvăluit ce s-a întâmplat în ultima perioadă între ea și partenerul de viață.

Iasmina Halas a devenit, iar, o femeie fără partener de viață. De ce a pus capăt legăturii amoroase

Iasmina Halas a devenit, iar, o femeie fără partener de viață. Fosta participantă a show-ului matrimonial Puterea Dragostei, sezon 4, a explicat de ce a pus capăt legăturii amoroase, dar și cum se simte în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Blondina nu mai formează un cuplu cu iubitul cu care s-a afișat în ultima vreme și de care părea foarte îndrăgostită. Vedeta nu pozează în victimă și merge mai departe. Își vede de planurile și de viața pe care o duce.

„Realitatea este că nu mai suntem împreună, nu mai avem niciun fel de legătură, nu mai comunicăm, fiecare e cu viața lui, știu că nu mă mai crede nimeni, dar eu chiar cred în mine în acest moment.

ADVERTISEMENT

Cred că tot ce a fost între noi s-a consumat, în ultimul an au fost mai multe momente urâte decât frumoase și îți spun sincer că nu fac pe victima, dar sufletește m-a rănit foarte tare.

Tocmai de asta în momentul de față încerc să stau la distanță, să mă feresc”, a declarat Iasmina Halas pentru spynews.ro. Fosta soție a lui Cristian Daminuță spune că fostul iubit a lansat acuzații grave la adresa sa.

ADVERTISEMENT

Iasmina Halas, radicală după separarea de iubit

Iasmina Halas a luat o decizie radicală după separarea de iubitul care i-a fost alături în ultimul an. Frumoasa blondină nu suferă și nu mai privește deloc în urma sa, subliniind că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Fosta soție a lui Cristian Daminuță consideră că a fost dezamăgită de fiecare dată când s-a împăcat cu partenerul de viață. În prezent, vedeta nu mai are nicio legătură cu bărbatul pe care l-a iubit enorm, dar acum l-a blocat în telefon și pe social media.

ADVERTISEMENT

„În ultima săptămână, o luase puțin razna și mă cam jignea în fiecare zi, în fiecare zi când se trezea mă jignea, îmi reproșa ceva, eu am continuat să-l las în pace, nu l-am blocat, până într-un moment în care m-a acuzat de o chestie foarte gravă.

El a inventat chestia aia cu siguranță, nu i-a spus-o nimeni, mi s-a umplut paharul și din acel moment l-am blocat, am încheiat tot. Nu ne-am văzut prin oraș, nu ne-am intersectat.

Sper să nu o facem, se zice că pentru a se vindeca o rană nu trebuie să o mai atingi. Rana e mai mult în orgoliu pentru că iubirea s-a consumat în ultimul an”, a mai spus Iasmina Halas, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT