Life

Iată cum arată Bianca Pop de la Insula iubirii după ce a fost la psihiatrie. Viața i s-a schimbat radical

Bianca Pop de la Insula Iubirii este de nerecunoscut. Cum arată acum după ce s-a mutat în Spania cu noul ei partener de viață, George, și cum îi merge vedetei.
21.08.2022 | 16:17
Iata cum arata Bianca Pop de la Insula iubirii dupa ce a fost la psihiatrie Viata i sa schimbat radical
Cât de schimbată este Bianca Pop. Sursa foto: cancan
ADVERTISEMENT

Bianca Pop a traversat clipe extrem de grele. Ispita de la Insula iubirii care nu ieşea din casă fără 1000 de euro și ajunsese internată la Psihiatrie este acum alt om. Viaţa i s-a schimbat complet. S-a mutat în Spania și este de nerecunoscut.

Bianca Pop, schimbare de look

Bianca Pop s-a mutat în Spania, alături de partenerul ei George Tomaziu. Acolo, iubitul vedetei are o afacere, iar bruneta a decis să îl însoțească, iar acest pas se pare că i-a prins  acesteia, foarte bine.

ADVERTISEMENT

Dorul de casă a determinat-o pe fosta inspită să revină în România, pentru o perioadă. Bianca Pop a declarat că nu intenționează să se stabilească din nou în țară, ci a venit în vizită și pentru a-și rezolva uncle probleme şi pentru a-şi vedea familia.

Totuși, bruneta nu a uitat nici de vechile conflicte, și susține că are un domn pe care aşteaptă să îl „rezolve”.

ADVERTISEMENT

”Nu ne-am despărțit, dragostea nu moare, telenovela continuă. În septembrie ne vedem(…)Nu avem găini, nu avem purcei, pentru că suntem în Spania și nu suntem la Vaslui, așa și pe lângă asta, domnule Alo 2-10, o să vezi cine sunt eu și o să…”, a spus Bianca Pop, conform cancan.ro.

De asemenea, Bianca Pop a realizat niște schimbări şi la imagine. Vedeta are breton şi pare că a mai luau câteva kilograme în plus, după ce slăbise norm din cauza unor probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop s-a certat cu fostul ei iubit

Înainte ca Bianca Pop să ajungă pe mâinile medicilor, bruneta a alcătuit un cuplu cu Florin Rusu. Relațiile dintre ei însă au degenerat. Mai mult decât atât, bărbatul susține că bruneta i-ar fi stricat două evenimente muzicale pe care le avea în Spania. Într-o emisiune tv, acesta a susținut faptul că nu mai vrea să o mai vadă pe brunetă, mai ales după ce ea l-ar fi lovit în local.

”Patronul localului a ținut ca Bianca Pop să vină la eveniment. Nu ne-am împăcat pentru că nu mai vreau să o văd în viața mea pe fata asta, nici nu voiam să vină. Patronul localului a insistat să vină. I-a luat bilet de avion, fără să știu eu că i-a luat bilet. Așa a început Bianca Pop, a apucat-o pe ea să ies din local că este localul ei.

ADVERTISEMENT

I-am spus să termine că patronii sunt prietenii mei și, până la urmă, datorită nouă ai ajuns aici. Ea mă face în fel și chip, eu râd, iar la un moment dat iau foc când are ceva în mână și mă lovește cu ceva în spate.

Pe lângă faptul că ne-a stricat două evenimente, a început să vorbească prost de noi, a început să mă înjure pe mine, să o facă pe Roxana ușuratică și atunci am luat eu foc. A ajuns la spital pentru că ea nu mănâncă și nu doarme de câteva săptămâni și nici patronul nu a știut ce să facă cu ea”, a declarat Florin Rusu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT