Sport

Liverpool a găsit înlocuitorul perfect pentru Klopp. Fabrizio Romano a făcut anunțul

Liverpool pare că a găsit înlocuitorul perfect pentru Jurgen Klopp. Fabrizio Romano a anunțat pe social media un nou posibil antrenor pentru ”cormorani”
24.04.2024 | 22:22
Liverpool a gasit inlocuitorul perfect pentru Klopp Fabrizio Romano a facut anuntul
Liverpool pare că a găsit un înlocuitor pentru Jurgen Klopp. Fabrizio Roma a anunțat cine va fi succesorul germanului Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Liverpool va rămâne fără antrenor la finalul acestui sezon. Jurgen Klopp a anunțat la începutul anului că nu va continua pe banca ”cormoranilor” și în sezonul viitor. Oficialii clubului caută succesorul perfect pentru tehnicianul german.

”Cormoranii” au găsit înlocuitorul perfect pentru Jurgen Klopp

Epoca Jurgen Klopp va lua sfârșit la Liverpool. ”Cormoranii” rămân fără antrenorul care a transformat echipa într-o forță în Europa. Conducerea echipei de pe Anfield caută acum soluții pentru a-l înlocui pe german. În ultimele luni s-au vehiculat multe nume care ar putea prelua banca tehnică a echipei. Presa britanică a vorbit despre o posibilă numire a lui Xabi Alonso, antrenorul-revelație din Bundesliga. Acesta a decis însă să mai rămână un sezon la echipa de pe BayArena.

ADVERTISEMENT

Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, a spus cine ar urma să fie înlocuitorul lui Klopp. Acesta a precizat că Arne Slot (45 de ani), antrenorul celor de la Feyenoord, ar putea fi numit noul tehnician al lui Liverpool. Fabrizio a transmis că oficialii clubului ar purta deja negocieri cu antrenorul olandez.

Jurnalistul a precizat că Liverpool și antrenorul au mai purtat discuții în ultima perioadă și au programat o nouă întâlnire. De asemenea, Fabrizio a punctat că negocierile dintre Liverpool și antrenorul portughez Ruben Amorim ar fi intrat în impas.

ADVERTISEMENT

„Liverpool a luat legătura cu Arne Slot, antrenorul lui Feyenoord. Cele două părți au programat o întâlnire. Slot este unul dintre principalii candidați. Discuțiile cu Ruben Amorim au intrat în impas și sunt șanse extrem de mici ca acestea să fie reluate”, a precizat Fabrizio Romano pe contul său de Twitter.

Arne Slot, campion în Olanda în fața lui Ajax și PSV

Arne Slot se află pe banca lui Feyenoord din 2021. Anul trecut a reușit să câștige titlul în Eredivisie. Performanța este una remarcabilă întrucât este doar al doilea campionat câștigat de Feyenoord în ultimii 20 de ani. În urmă cu doar câteva zile, Feyenoord a obținut un nou trofeu. Echipa antrenată de Slot a triumfat în finala cu NEC Nijmegen din Cupa Olandei.

ADVERTISEMENT

Până să ajungă la Feyenoord, Slot a mai antrenat la AZ Alkmaar și SC Cambuur. Acesta devine astfel principalul favorit să-l înlocuiască pe Jurgen Klopp la finalul sezonului. Stilul său este unul destul de asemănător cu cel al lui Jurgen Klopp. Acesta pune mare accent pe jucătorii proveniți din academia clubului, lucru caracteristic fotbalului olandez.

Olandezul mai are contract cu Feyenoord până în 2026 iar oficialii echipei își doresc să-l păstreze la echipă. Rămâne de văzut dacă părțile vor ajunge la o înțelegere întrucât Slot nu are nicio clauză de reziliere în contract.

ADVERTISEMENT

Liverpool, aproape de un sezon ratat

Liverpool se află pe poziția a doua în Premier League, cu 74 de puncte, la egalitate cu liderul Arsenal. Finalul sezonului în Anglia se anunță unul extrem de tensionat, deoarece Manchester City, echipa de pe locul 3, are un total de 73 de puncte, dar are un meci în minus.

”Cormoranii” ar putea avea un sezon total ratat. În cazul în care nu reușesc să încheie sezonul pe primul loc în Premier League, echipa de pe Anfield ar rata toate obiectivele. Liverpool a fost eliminată săptămâna trecută din sferturile de finală ale Europa League de Atalanta, cu scorul de 4-1 la general.

ADVERTISEMENT