Sport

Ilie Dumitrescu, după revenirea lui Chiricheș la FCSB: „Am un semn de întrebare”

Ilie Dumitrescu a analizat revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB. De ce se teme fostul antrenor și care e plusul pe care crede că îl va aduce la FCSB.
26.07.2023 | 11:37
Ilie Dumitrescu dupa revenirea lui Chiriches la FCSB Am un semn de intrebare
Vlad Chiricheș a revenit la FCSB după 10 ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu felicită FCSB pentru transferul lui Vlad Chiricheș, însă are și o temere în privința fundașului central în vârstă de 33 de ani revenit la vicecampioana României după 10 ani.

Ilie Dumitrescu îl laudă pe Vlad Chiricheș, dar rămâne rezervat: „În ultimii ani a avut ceva probleme musculare”

Fostul antrenor al FCSB e convins că echipa lui Elias Charalambous are în sfârșit un jucător cu un cuvânt greu de spus în vestiar: „Este un lider important, căpitan de echipă la națională. Chiricheș nu mai are nevoie de prezentare, este o certitudine”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, „Mister” nu a uitat că Vlad Chiricheș e „omul de sticlă” din apărarea naționalei lui Edi Iordănescu. Stoperul a ratat multe convocări din cauza accidentărilor.

„Singurul semn de întrebare este modul întrebare este modul în care va reacționa la problemele de sănătate, mai ales că în ultimii ani a avut ceva probleme musculare. Ăsta e singurul semn de întrebare pe care poți să ți-l pui”, a mai punctat analistul Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu știe cum va contribui Chiricheș în jocul FCSB: „Va da personalitate”

Ilie Dumitrescu e convins că Vlad Chiricheș poate schimba fața FCSB-ului: „În rest, el este un jucător va da personalitate de joc echipei, adică vei avea un lider. E un plus, trebuie să fie sănătos pentru că și echipa națională și FCSB are nevoie de el”.

„M-am întors acasă. Împreună putem deveni campioni!”, a fost mesajul clar al căpitanului echipei naționale a României pentru suporterii FCSB-ului la prezentarea sa oficială.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dezvăluit și când ar putea debuta Chiricheș la FCSB: „Îl trecem pe lista UEFA să poată juca în returul cu bulgarii”, dezvăluia managerul general al FCSB, la Orange Sport.

Elias Charalambous, încântat și el de ultimul transfer al FCSB: „Sunt foarte fericit”

Antrenorul cipriot a comentat și el venirea fundașului central„Sunt foarte fericit că Vlad Chiricheş a semnat. Este un jucător foarte important pentru club. Va ajuta mult vestiarul, prin prisma personalităţii sale.

ADVERTISEMENT

În ultimele săptămâni, s-a antrenat cu echipa, nu a fost vreo problemă adaptarea. Este un transfer mare pentru club, sunt foarte fericit”, a mai spus Charalambous înainte de meciul cu ȚSKA Sofia 1948.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru „X” la meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB

ADVERTISEMENT