Sport

Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB! Ce bani ia: „Împreună putem deveni campioni”. Update exclusiv

Vlad Chiricheș a semnat cu cei de la FCSB. Fundașul central s-a înțeles cu Gigi Becali și va reveni în lotul roș-albaștrilor.
25.07.2023 | 22:19
Vlad Chiriches a semnat cu FCSB Ce bani ia Impreuna putem deveni campioni Update exclusiv
Vlad Chiricheș s-a înțeles cu Gigi Becali și va semna miercuri cu FCSB. Foto: coolaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
25-07-2023
19:23

FCSB, videoclip de revenire pentru Vlad Chiricheș

FCSB a sărbătorit revenirea lui Vlad Chiricheș în lot printr-un videoclip postat pe rețelele de socializare. Reprezentanții media ai vicecampioanei au postat pe pagina oficială de Facebook un colaj cu cele mai importante goluri marcate de fundașul central în tricoul roș-albaștrilor.

Videoclipul se încheie cu un mesaj războinic lansat de Vlad Chiricheș. „M-am întors acasă. Împreună putem deveni campioni!”, este mesajul lui Vlad Chiricheș pentru fanii echipei finanțate de Gigi Becali.

 

25-07-2023
14:15

Vlad Chiricheş, prima reacţie după revenirea la FCSB!

Vlad Chiricheş a postat un mesaj după revenirea la FCSB pe reţelele de socializare: “E bine să fiu înapoi acasă”. 

Mesajul postat de Vlad Chiricheş online
Mesajul postat de Vlad Chiricheş online
25-07-2023
11:23

Vlad Chiricheș s-a reîntors la FCSB

Telenovela Chiricheș la FCSB a luat în final sfârșit, după ce clubul patronat de Gigi Becali a anunțat că fundașul a semnat cu echipa antrenată de Elias Charalambous.

”Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaționalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în acești zece ani petrecuți în străinătate și pentru SSC Napoli, US Sassuolo și US Cremonese. Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a FCSB.

Chiricheş revine la FCSB

FCSB va închide perioada de transferuri din această vară cu Vlad Chiricheș. Din informațiile FANATIK, fundașul român s-a înțeles cu Gigi Becali și va semna miercuri cu vicecampioana României. Va fi al patrulea transfer materializat de FCSB în perioada de mercato din vară.

Vlad Chiricheș a semnat cu FCSB. S-a înțeles cu Gigi Becali

Vlad Chiricheș a fost una dintre țintele principale ale lui Gigi Becali pentru perioada de transferuri din vară după plecările din centrul defensivei roș-albastre. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate contractul pus pe masă de finanțator lui Vlad Chiricheș. După o serie lungă de negocieri, internaționalul român va reveni la FCSB.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Vlad Chiricheș va semna miercuri cu FCSB, după ce a ajuns la un numitor comun cu Gigi Becali. Fundașul de 33 de ani va semna un contract valabil pe un an, varianta pe care patronul vicecampioanei i-a propus-o jucătorului.

Mai mult decât atât, s-a renunțat la clauza care prevedea prelungirea automată a contractului în cazul în care jucătorul va evolua în 50% din meciuri. Vlad Chiricheș poate ajunge la câștiguri anuale de 500.000 de euro pe sezon, în funcție de obiectivele de performanță cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș va avea un salariu de 30.000 de euro lunar la FCSB

Vlad Chiricheș va deveni cel mai bine plătit jucător din SuperLiga, la egalitate cu Florinel Coman. Ambii au în contract un salariu lunar de 30.000 de euro. Totuși, căpitanul naționalei României ar urma să ajungă la venituri anuale de 500.000 de euro.

Fundașul are stipulate în contract anumite bonusuri, dacă FCSB ia titlul și se califică în grupele UEFA Conference League. Mihai Pintilii, nașul lui Vlad Chiricheș, a avut un rol important în revenirea fundașului la FCSB. Cei doi au petrecut timp împreună alături de soțiile lor înainte ca jucătorul să semneze cu roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

Jucătorul român a fost deja prezent la baza de la Berceni a celor de la FCSB. Totuși, Vlad Chiricheș s-a antrenat separat de restul lotului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Florin Gardoș ar risca 1 milion de euro pentru Chiricheș la FCSB: „E un simbol”

Foști colegi în defensiva FCSB-ului, Florin Gardoș a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că ar risca 1 milion de euro ca să-l aducă pe Vlad Chiricheș în lotul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

„Sincer, da, aș risca. Da, pentru că el pe lângă faptul că în momentul de față e un jucător de Serie A, chiar dacă a retrogradat, și e căpitanul echipei naționale. E un brand, reprezintă ceva pentru echipa asta și nu e doar fotbalistul Chiricheș.

E un model, e un simbol, lumea ar veni mai mult în jurul echipei și ar însemna ceva. Dacă știam situația de la CFR, nu îl mai aduceam pe fundașul central sud-african și încercam să îi aduc pe Burcă sau pe Yuri. Dar poate nu voiau cei de la CFR să îi vândă în Liga 1”, a declarat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

  • 900.000 de euro este cota de piață a lui Vlad Chiricheș, conform Transfermarkt.com. 
  • ianuarie 2012 – august 2013 este prima perioadă în care Chiricheș a îmbrăcat tricoul FCSB.
ADVERTISEMENT