Sport

Ilie Dumitrescu nu înțelege neconvocarea lui Claudiu Keșeru la națională: „E ușor să vezi că a ridicat nivelul echipei!”

Ilie Dumitrescu nu a înțeles neconvocarea lui Claudiu Keșeru la naționala României.
04.11.2021 | 20:04
Ilie Dumitrescu nu intelege neconvocarea lui Claudiu Keseru la nationala E usor sa vezi ca a ridicat nivelul echipei
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a decis să nu îl ia pe Claudiu Keșeru în lot pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein, decisive pentru calificarea la baraj, deși atacantul FCSB-ului traversează o formă bună, fiind și unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului.

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre convocarea lui Enes Sali, despre care a spus că este un adevărat talent al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu nu a înțeles neconvocarea lui Claudiu Keșeru

Ilie Dumitrescu a recunoscut că nu a înțeles neconvocarea lui Claudiu Keșeru la naționala României, deși acesta traversează o perioadă la FCSB, acolo unde și-a redobândit rapid rolul de marcator:

„Keșeru ar fi putut fi convocat la națională, nu știu neapărat dacă să joace titular, acolo îi simțea Mirel.

ADVERTISEMENT

La Keșeru e ușor să vezi că a ridicat nivelul echipei de la venirea sa. Este unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului”.

„Nu știu de ce a ales Mirel așa, are motivele lui, dar cred că putea să fie convocat și Keșeru. Poate că Mirel a selecționat jucătorii în funcție de adversari”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Eu l-aș fi luat pe Keșeru pentru aceste meciuri, cred că ne-ar fi fost util, dar este tactica lui Mirel, el știe mai bine ce are în minte”, a spus și Bogdan Stelea.

„Sali e un talent imens!”

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre convocarea lui Enes Sali, puștiul de doar 15 ani al Farului, despre care spune că este un adevărat talent, povestind că l-a văzut la Academia lui Gică Hagi chiar în prima zi a sa la juniorii echipei:

ADVERTISEMENT

„Sali este un talent imens, eu l-am văzut chiar în ziua în care a semnat cu Farul. Eram cu Gică Hagi la Academie și el venea cu părinții”.

„Are personalitate în joc. În momentul de față, echipa noastră națională a ajuns la maturitate și venirea lui e bună pentru viitor”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT