Life

Ilie Năstase, apariție uluitoare pe stradă. Fostul tenismen e de nerecunoscut

25.10.2020 | 08:35
Ilie Nastase aparitie uluitoare pe strada Fostul tenismen e de nerecunoscut
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase este una dintre cele mai cunoscute figuri celebre de la noi, însă de curând a marcat o apariție considerată neobișnuită.

Fostul mare tenismen s-a afișat pe străzile din Capitală, când a efectuat o plimbare, dar a surprins. Acesta a fost filmat în momentele pe care le-a petrecut în public și părea marcat de o supărare.

ADVERTISEMENT

În vârtă de 74 de ani, fostul jucător de tenis părea să fie abătut din pricina unei probleme și a avut privirea țintuită în pământ, fie în telefonul său.

Apariția surprinzătoare a lui Ilie Năstase, pe stradă. Fostul tenismen, de nerecunoscut

Ilie Năstase și-a făcut apariția de curând pe străzile din București, de unul singur. De o perioadă este cunoscut că acesta formează un cuplu cu Ioana Simion, însă actuala sa soție nu i-a fost alături la braț, cât acesta se plimba.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ilie Năstase i-a îngrijorat pe cei din public, având o mină îngrijorată în tot timpul petrecut pe afară, cât cel mai probabil încerca să se relaxeze.

Mai mult, fostul jucător a părut apăsat de grijile cotidiene și propriile gânduri și s-a speriat atunci când o trecătoare l-a depășit. La scurt timp fostul jucător de tenis care făcea furori în urmă cu câteva decenii pe zgură a decis să pună mâna pe telefon și să formeze un număr.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a petrecut foarte mult timp în plimbarea pe care a efectuat-o și după ce a vorbit la telefon a părut mai iritat ca înainte.

Ilie Năstase a purtat și o ținută formată dintr-o jachetă din piele neagră, dar și o pereche de ochelari de soare. A fost înarmat și cu o mască medicală de protecție.

ADVERTISEMENT
Ilie Năstase, apariție uluitoare pe stradă. Fostul tenismen e de nerecunoscut
Ilie Năstase a fost aproape de nerecunoscut când s-a plimbat pentru câteva minute pe stradă (sursă foto: spynews)

Însă, discuția purtată pare să îl fi defazat foarte tare pe Ilie Năstase, deoarece acesta a uitat să își potrivească la loc accesoriul de medical, indicat oricui în această perioadă pentru a evita răspândirea noului virus.

Deși la început avea masca așezată în mod corespunzător pe față, pe parcursul discuției telefonice purtate acesta pare să fi uitat complet de un asemenea detaliu, potrivit celor de la spynews.ro.

În această vară, Ilie Năstase și Ioana Simion și-au unit destinele, preferând ca nunta lor să fie una secretă, pentru a se putea bucura de marele eveniment în liniște, departe de ochii curioșilor și a camerelor de filmat. De curând a fost dezvăluit că bruneta a primit un cadou colosal din partea tenismenului, fiind vorba despre un autoturism de lux ce depășește ca valoare un sfert de milion de euro.

ADVERTISEMENT