Life

Ilie Năstase și-a agresat soția. Femeia a sunat la 112 cu puțin timp în urmă

08.01.2021 | 22:30
Ilie Nastase sia agresat sotia Femeia a sunat la 112 cu putin timp in urma
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase și-ar fi bătut soția în seara zilei de vineri. Apelul la 112 a fost făcut de femeie cu puțin timp în urmă, iar un echipaj al oamenilor legii s-a deplasat la fața locului.

Polițiștii au fost chemați de Ioana Simion la o locație de pe strada… Jandarmeriei (ironia sorții…) din București, unde s-ar fi petrecut agresiunea.

ADVERTISEMENT

Năstase ar fi bătut-o pe soția sa, spun surse ale publicației Gândul. Serviciul de urgență ar fi primit un apel prin care se specifica acest lucru. Când oamenii legii au ajuns la fața locului, soția fostului mare tenismen le-a explicat că agresiunea a fost verbală, mai exact „o ceartă puternică”.

Ilie Năstase și-a agresat soția. Femeia a sunat la 112 cu puțin timp în urmă

Polițiștii au întrebat-o pe Ioana Simion dacă dorește un ordin de restricție, iar răspunsul acesteia a fost negativ. Ei au rămas o vreme la locul în care au fost chemați, încercând să stabiliească cu exactitate ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când fostul mare jucător de tenis are probleme cu legea. El a fost condamnat definitiv la nouă luni şi zece zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei, în vara anului 2019. Pentru a nu executa pedeapsa, Ilie Năstase trebuie să nu mai comită nicio infracțiune în următorii doi ani.

Apoi Ilie Năstase a fost prins conducând sub influența băuturilor acoolice de două ori în 6 ore (!!!) în anul 2018. La momentul respectiv a refuzat prelevarea problelor pentru stabilirea alcoolemiei… „bomboana” pe colivă…

ADVERTISEMENT

În această primăvară Năstase declara că este pasager în mașină și se deplasează singur doar pe bicicletă. „Sunt la Dunăre, merg la pescuit. Eu merg doar pe bicicletă, pentru că mi-a suspendat Poliția carnetul pe doi ani, dar conduce soția mea. Am mai și căzut de pe bicicletă, dar n-am pățit nimic…

Stau în mașină, o aștept pe soția mea când merge la cumpărături. Pe ea o opresc și o întreabă polițiștii, pe mine mă văd așa, mai bătrân, mâine-poimâine fac 75 de ani, și nu mă întreabă nimic, mă lasă în pace”.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când cuplul format din Ilie Năstase și Ioana Simion se confruntă cu probleme. Femeia a declarat în trecut că au fost la un pas de divorț.

ADVERTISEMENT