Life

Ilinca Vandici, lecție prețioasă de la tatăl său. Ce nu acceptă niciodată vedeta de la bărbați

Ilinca Vandici și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi, dar și care sunt lucrurile însușite în special de la figura paternă.
04.03.2022 | 17:00
Ilinca Vandici lectie pretioasa de la tatal sau Ce nu accepta niciodata vedeta de la barbati
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil” a învățat o lecție prețioasă de la tatăl său. Vedeta de la Kanal D a mărturisit ce nu este dispusă să accepte de la bărbați.

Ilinca Vandici, lecție importantă de la tatăl său. Are legătură cu bărbații

Ilinca Vandici are o relație specială cu tatăl său, care a susținut-o mereu din punct de vedere financiar. Din păcate, șatena susține că nu a primit suficientă dragoste și afecțiune când era mică.

ADVERTISEMENT

La polul opus, moderatoarea de la Kanal D este recunoscătoare pentru învățămintele primite de la figura paternă, de la care a învățat să nu primească nimic de la bărbații cu care are relații de dragoste.

„Până mi-am câștigat primul salariu am făcut asta întotdeauna, am apelat la tata să mă ajute. El mi-a spus așa «niciodată nu accepți nimic de la bărbați, în afară de mine și de cel care îți va fi soț, atât».

ADVERTISEMENT

Părinții nu mi-au spus că mă iubesc. Nu am avut niciodată suficientă susținere morală. Nu am simțit suficientă iubire.

Eu am reușit să ajung în punctul în care sunt astăzi în urma tuturor neajunsurilor, din punct de vedere afectiv, pe care le-am acumulat de-a lungul vieții”, a declarat Ilinca Vandici în podcast-ul lui Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici: ”Nu îmi e rușine de nimic”

Frumoasa șatenă a mai subliniat că este mândră de parcursul profesional pentru că nu a făcut niciun compromis pentru a ajunge în punctul în care este în momentul de față.

„De aia m-am zbătut să fiu cea mai bună în ceea ce fac. De aia m-am zbătut să ajung unde am ajuns. De aia sunt curată cu tot ce înseamnă trecutul meu, sunt curată.

ADVERTISEMENT

Nu îmi e rușine de nimic, nu regret nimic, nu am făcut nimic rușinos ca să demonstrez întotdeauna, ca să primesc acel bravo, aplauze din partea oamenilor”, a mai adăugat prezentatoarea de la Kanal D în interviul acordat cunoscutului naist.

ADVERTISEMENT