Life

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Doar geniile găsesc unde se află animalul ascuns în imagine în mai puțin de 5 secunde

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Trebuie să găsești animalul din imagine, dar iată că se dovedește a fi o sarcină pentru genii!
29.07.2023 | 21:34
Iluzia optica ce da batai de cap multor romani Doar geniile gasesc unde se afla animalul ascuns in imagine in mai putin de 5 secunde
Iluzia optică ce te pune în încurcătură. Foto Reddit
ADVERTISEMENT

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Este o provocare grea și tocmai de aceea doar geniile pot să găsească rapid unde este animalul din imagine.

Iluzia optică ce te pune în încurcătură

Această iluzie optică îl arată pe un bătrânel simpatic. Acesta poartă o beretă pe cap, are o barbă lungă și pare cam supărat. Doar că undeva în acest desen există și un animal. Tu l-ai văzut?

ADVERTISEMENT

Doar geniile pot să dea răspunsul cel bun la această întrebare în mai puțin de cinci secunde. Acest test poate să dovedească cu adevărat inteligența și să îi distingă pe cei mai inteligenți dintre oameni.

Desenul a devenit și celebrul pe rețelele de socializare, unde internauții au încercat să dea răspunsul corect. Unii au greșit, dar alții au găsit animalul din iluzia optică dificilă.

ADVERTISEMENT

Desenatorul imaginii spune că 1% din populație dă răspunsul bun

Sarcina este dificilă mai ales că inclusiv cel care a făcut acest desen, caricaturistul rus Valentine Dubinin, spune că doar 1% din populația lumii poate să destingă unde este animalul.

Dacă te-ai uitat bine de tot la imagine dar tot nu reușești să vezi unde este animalul, atunci este momentul să îți dăm răspunsul corect.

ADVERTISEMENT

Un sfat înainte de a face acest lucru este să te uiți atent la imagine, dar cu capul rotit într-o parte. Acum ar trebui să vezi unde este, de fapt, animalul din această iluzie optică ce dă bătăi de cap!

Este un truc ingenios folosit aici. Animalul este, de fapt, cu susul în jos. Astfel, putem să îl vedem abia când întoarcem imaginea complet.

ADVERTISEMENT

Dacă facem acest lucru, atunci vom vedea un cățeluș drăguț, cu multe plete și care ține un os cu lăbuțele. Iar barba bătrânelului din iluzia optică este vârful capului cățelului.

Dacă ai reușit să ghicești răspunsul corect, atunci felicitări! Faci parte din acea categorie de persoane speciale.

ADVERTISEMENT