Life

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Doar geniile găsesc unde se află comoara ascunsă pe fundul mării în 5 secunde

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Doar geniile găsesc unde se află comoara ascunsă la fundul mării în doar câteva secunde.
09.09.2023 | 19:00
Iluzia optica ce da batai de cap multor romani Doar geniile gasesc unde se afla comoara ascunsa pe fundul marii in 5 secunde
Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. foto protv.ro
ADVERTISEMENT

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români. Doar geniile pot să găsească unde se află comoara ascunsă pe fundul mării în 5 secunde.

Iluzia optică ce dă bătăi de cap multor români

Această iluzie optică este una destul de dificil de rezolvat. Se spune că doar persoanele care au o inteligență peste medie pot să rezolve această ghicitoare.

ADVERTISEMENT

Această imagine este dedicată și adulților dar pot să încerce să găsească comoara din această imagine chiar și copii. Este un mod distractiv de a vedea cât de atent poți să fii la unele detalii.

Vorbim în acest caz despre o scenă asupra acvatică în care sunt surprinse mai multe animale, cum ar fi caracatițe, meduze și pești de diferite specii.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, sarcina poate fi una destul de grea pentru că atenția noastră poate fi „furată” de ceea ce se întâmplă în jur și ratăm să mai vedem obiectivul principal.

Care este răspunsul. Unde este comoara din imagine?

Dacă până acum nu ai reușit să vezi unde este, de fapt, comoara, atunci este cazul să îți spunem noi rezolvarea acestei probleme.

ADVERTISEMENT

Dacă ai reușit atunci, felicitări, ai un IQ peste medie și ești o persoană foarte inteligentă. Pentru cei care se chinuiesc și acum să găsească unde este comoara pierdută de pe fundul mării trebuie să știe că este în partea dreaptă.

Deasupra caracatiței de pe fundul mării se află și comoara bine ascunsă între plantele subacvatice.

ADVERTISEMENT

Iluziile optice sunt fenomene vizuale care pot crea distorsiuni sau percepții greșite ale obiectelor sau imaginilor, chiar dacă acestea sunt prezentate corect.

Unde e comoara
Unde e comoara

Ele pot apărea atunci când creierul primește semnale contradictorii sau ambigue din ochi sau din mediul înconjurător.

Iluziile optice sunt o modalitate fascinantă de a arăta modul în care creierul nostru procesează informațiile vizuale. De asemenea, arată cum pot apărea erori în interpretarea acestor informații.

ADVERTISEMENT