News

Imaginea care face înconjurul lumii. Un urs s-a urcat pe balcon, la etajul doi al unui bloc din Italia – Video

08.05.2020 | 21:32
Imaginea care face inconjurul lumii Un urs sa urcat pe balcon la etajul doi al unui bloc din Italia  Video
ADVERTISEMENT

Imaginea cu un urs care s-a cățărat pe un bloc ajungând până la etajul al doilea face înconjurul Italiei și a întregii lumi.

Un urs a vizitat un sat din nordul Italiei și s-a urcat până la etajul al doilea al unui bloc

Imaginea cu ursul care a fost văzut în satul Calliano din nordul țării s-a viralizat pe rețeaua de socializare Twitter și nu este prima oară când se observă animale care, în urma carantinei internaționale cauzată de coronavirus, au pus din nou stăpânire pe natură, întrebându-se, probabil, unde au dispărut oamenii.

ADVERTISEMENT

Ursul care a fost imortalizat de italieni este un pui de doi sau trei ani și cântărește 70 de kilograme.

Animalul a fost filmat pe 5 mai în satul Calliano, iar vizita necuvântătorului a fost salutată chiar de primarul comunei respective, Lorenzco Cuci, pe contul său de Facebook, scrie rt.com.

ADVERTISEMENT

Ursulețul l-a speriat pe primar

Ursul a urcat pe scările exterioare ale unui bloc până la etajul doi. Curios din fire, puiul de aproximativ 3 ani s-a agățat de balcon, iar când a auzit zgomotele pe care le făceau localnicii, s-a speriat și a fugit imediat.

Primarul a fost alertat de comunitatea pe care o păstorește și a povestit cum a decurs întâlnirea cu animalul.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns acolo, am coborât din mașină și m-am întors imediat înapoi în autovehicul pentru că ursul tocmai ce cobora de pe balcon și se îndrepta către biserică”, relatează primarul Conci.

În urma acestei vizite, animalul a plecat din sat, aflat la poalele Munților Alpi. Ursul s-a îndreptat apoi către un râu apropiat, iar comportamentul acestuia nu e foarte clar nici măcar pentru specialiști, căci nu s-au mai întâmplat astfel de vizite de ani de zile.

ADVERTISEMENT

În urma probelor realizate în laborator ale firelor de păr lăsate de ursuleț pe drum, s-a constatat că acesta avea între 2 și 3 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: