Sport

Imaginea zilei din America de Sud! Magie neagră împotriva lui Neymar! Cum s-a terminat totul

Fanii gazdelor au fost cu adevărat al 12-lea jucător în Peru - Brazilia 0-1. Și au avut o sarcină clară, să facă marcaj la Neymar prin orice tactică posibilă. Inclusiv magie neagră!
14.09.2023 | 08:56
Imaginea zilei din America de Sud Magie neagra impotriva lui Neymar Cum sa terminat totul
Neymar jr. nu a reușit să marcheze în Peru, dar a pasat decisiv la singurul gol al partidei. Sursă foto; Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un grup de fani peruani a pus la cale o tactică specială pentru a-l opri pe Neymar jr înainte de Peru – Brazilia 0-1, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026. S-au folosit de magie neagră.

Fanii peruani, magie neagră pentru a-l opri pe Neymar în preliminariile pentru Campionatul Mondial

În costumații tradiționale, fanii peruani s-au strâns în jurul unui poster cu Neymar jr. și au dat drumul la ritual. Au dansat și au invocat spiritele cu diferite obiecte de magie neagră. Inclusiv cu o păpușă pe care au înțepat-o în repetate rânduri.

ADVERTISEMENT

Imaginile cu fanii peruani au făcut repede înconjurul lumii și au devenit virale. Ba mai mult, se pare că magia neagră a avut efectul scontat. Cel puțin o bună bucată de timp.

Brazilia a avut o prestație sub așteptări în partida din deplasare cu Peru. Selecționata “carioca” a avut două goluri anulate în prima repriză, ambele pentru ofsaid. Neymar a fost și el în nota echipei și a părut că se chinuie serios în tentativa de a intra în meci.

ADVERTISEMENT

Neymar jr. s-a scos pe final cu Peru, după o prestație sub așteptări. A dat pasa decisivă pentru Marquinhos, în minutul 90

Totul s-a întors împotriva peruanilor chiar în finalul partidei. Marquinhos a marcat singurul gol al meciului în minutul 90. Din pasa excelentă primită de la Neymar jr dintr-o lovitură de colț.

Peru nu a avut cel mai bun start în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2024 și nu a reușit să marcheze în primele două partide. A fost un 0-0 în deplasare cu Paraguay și această înfrângere cu Brazilia.

ADVERTISEMENT

În luna octombrie, Peru va înfrunta Chile, în deplasare, iar apoi va primi vizita Argentinei. Astfel că Lionel Messi va fi și el cu siguranță ținta magiei negre înaintea confruntării din Peru.

Neymar jr. s-a transferat și el în Arabia Saudită și este plătit cu 160 de milioane de euro pe sezon

Brazilia, în schimb, a înregistrat două victorii în primele două partide din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2024. A învins și Bolivia, acasă, scor 5-1, partidă în care Neymar a ratat o lovitură de pedeapsă, dar apoi a marcat o “dublă”.

ADVERTISEMENT

Neymar jr, 31 de ani, a ales să părăsească Europa în vară și s-a transferat de la PSG în Arabia Saudită, la Al Hilal. Este plătit regește cu 160 de milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT