Sport

Neymar, prezentare de lux la Al-Hilal în fața a 68.000 de fani. Video

Neymar a fost prezentat oficial la Al Hilal. El va evolua în următoarele două sezoane în Arabia Saudită şi va încasa 80 de milioane de dolari pe an.
20.08.2023 | 00:56
Neymar prezentare de lux la AlHilal in fata a 68000 de fani Video
Neymar a fost prezentat ca un star la Al-Hilal. Foto: @Neymoleque.
ADVERTISEMENT
19-08-2023
22:04

Neymar, prezentare spectaculoasă în fața fanilor lui Al-Hilal

Neymar s-a despărțit de PSG, după șase sezoane petrecute pe Parc des Princes. Brazilianul a semnat cu Al-Hilal un contract valabil pe două sezoane, iar „decarul” naționalei Selecao ar putea câștiga până la 400 de milioane de euro până în 2025.

Neymar a avut parte de o prezentare fabuloasă la Al-Hilal. Șeicii au pregătit un adevărat spectacol și nu mai puțin de 68.000 de fani au luat parte la momentul prezentării fotbalistului la formația din Arabia Saudită. 

Pe stadionul „Mrsool Park”, din Riyadh, saudiții au plănuit jocuri de lumini, focuri de artificii, dar și efecte pirotehnice cu scenografii spectaculoase.

Nici artificiile nu au lipsit de la momentul de gală al lui Neymar. Oficialii lui Al-Hilal au organizat un show cu drone deasupra arenei, unde au fost puse recreate mai multe imagini. 

17-08-2023
06:42

Cum justifică Neymar alegerea de a merge la Al Hilal

Neymar a oferit primele declarații din postura de jucător al lui Al Hilal și a spus despre Cristiano Ronaldo că a fost un pioner în ceea ce privește alegerea de a juca în Arabia Saudită.

”Sunt foarte încântat să vin într-un campionat nou. Să am o nouă experienţă şi o nouă provocare. Evident, vreau să scriu istorie la Al Hilal. Sunt motivat de provocări. Când găseşti o astfel de provocare, este bine pentru încrederea ta. Sunt aici ca să ajut liga din Arabia Saudită pentru a creşte din ce în ce mai mult.

Se schimbă foarte multe lucruri aici, au adus mulţi jucători. Va fi un campionat competitiv, după aceste transferuri. Sper să avem un sezon bun şi să ne îndeplinim obiectivele. Cristiano Ronaldo este pionerul. Toată lumea l-a numit nebun, iar azi vede cum liga din Arabia Saudită creşte din ce în ce mai mult. Sunt aici ca să ajut liga să crească.

Sunt fericit că pot să întâlnesc jucători cu mare calitate la celelalte echipe. Când voi juca împotriva unor jucători precum Cristiano Ronaldo, Benzema sau Firmino va fi grozav. Sunt foarte fericit să mă alătur acestei ligi şi sunt convins că va fi grozav să mă confrunt cu aceşti jucători”, a afirmat Neymar, conform Marca.

15-08-2023
17:33

Neymar a fost prezentat oficial la Al Hilal!

Neymar a fost prezentat oficial la Al Hilal. Echipa din Arabia Saudită a plătit aproximativ 100 de milioane de dolari pentru acest transfer, iar brazilianul va avea un salariu anual de 80 de milioane de dolari pentru următoarele două sezoane:

„Sunt în Arabia Saudită! Acum sunt unul dintre voi”, a fost mesajul lui Neymar. Pe lângă salariul astronomic, brazilianul va încasa 80.000 de dolari pentru fiecare succes şi 500.000 de dolari pentru fiecare postare în care va promova Arabia Saudită.

Neymar e pe picior de plecare de la PSG, însă starul Braziliei nu va mai ajunge la Barcelona așa cum își dorea. Presa din Spania, dezvăluiri de ultimă oră despre situația sa.

Neymar, refuzat de Barcelona. Singurele variante pe care le are în acest moment

Ziariștii spanioli anunță că Neymar poate lua drumul Major Soccer League sau să meargă în Arabia Saudită, unde în această vară au avut loc transferuri extrem de spectaculoase, precum cele ale lui Karim Benzema sau Sadio Mane.

ADVERTISEMENT

Publicația Relevo anunță că Neymar e decis să plece de la Paris Saint-Germain și și-ar dori să își încheie cariera în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, Neymar nu și-ar dori în mod special să joace la Inter Miami, alături de foștii săi coechipieri, Lionel Messi, Sergio Busquets și Jordi Alba.

Principalul motiv pentru care ar alege MLS e faptul că ar fi mai aproape de Brazilia natală. Nici Arabia Saudită nu e însă o variantă de neglijat, mai ales că starul lui PSG ar fi îngropat în bani de arabi.

ADVERTISEMENT

Neymar ar putea ajunge la Al Hilal

Una dintre destinațiile probabile ale lui Neymar ar fi Al Hilal, una dintre echipele care și-a manifestat cel mai mult interesul pentru vârful în vârstă de 31 de ani. Șeicii au încercat să îl aducă și pe Messi și i-au oferit 300 de milioane de euro pe an.

PSG a vrut să îl folosească pe Neymar și ca monedă de schimb în transferul lui Ousmane Dembele de la Barcelona, însă catalanii s-au opus din nou. Astfel, cel mai probabil Champions League va rămâne un vis interzis pentru brazilian în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Neymar mai are încă doi contract cu PSG și mai are opțiune de prelungire pentru încă un sezon. E însă greu de crezut că jucătorul își va duce la final contractul, mai ales că are un salariu anual de 35 de milioane de euro, iar francezii vor să scape de această povară.

Ce a spus starul lui PSG în ultimul său interviu: „Nimeni nu mi-a vorbit despre o eventuală plecare”

Neymar a declarat însă contrariul într-un interviu difuzat pe canalul YouTube al jurnalistului sportiv Casimiro Miguel și care a fost înregistrat în 22 iunie: „Eu sper să joc în acest sezon la PSG, am un contract şi până acum nimeni nu mi-a vorbit despre o eventuală plecare. Eu sunt totuşi liniştit, chiar dacă nu este multă dragoste între suporteri şi jucători. Dar voi fi acolo, cu sau fără dragoste.

ADVERTISEMENT

Este o accidentare problematică, este foarte inconfortabil. Procesul a fost dureros şi dificil, dar eu caut să-mi revin. Victoria face parte mereu din obiective, dar îmi doresc să joc bine, este primul lucru.

După Cupa Mondială, nu am mai vrut să continui la națională. Nu din cauza durerii că am pierdut, ci pentru a evita ca familia mea să sufere, pentru că asta este foarte important. Dar vor trebui să suporte încă. M-am gândit mult şi îmi doresc un titlu mondial, pe care Brazilia nu l-a mai câştigat din 2002

ADVERTISEMENT
Tags: