Life

Imagini cu casa lui Mihai Mitoșeru, pusă la punct de fosta soție, Noemi: „Făceam petreceri pe balcon”

Mihai Mitoșeru le-a arătat fanilor cum arată apartamentul care a fost cândva locul unde și-a trăit dragostea cu Noemi, fosta sa soție.
27.12.2022 | 18:27
Imagini cu casa lui Mihai Mitoseru pusa la punct de fosta sotie Noemi Faceam petreceri pe balcon
Mihai Mitoșeru, prezentator tv. Foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru a deschis porțile casei sale, decorată cu ajutorul fostei soții, Noemi, despre care prezentatorul de la Kanal D a vorbit cu un soi de părere de rău că s-au despărțit.

Mihai Mitoșeru, apartament decorat după gusturile fostei soții

Acum o casă de burlac, locuința în care trăiește Mitoșeru a fost ceva vreme cuibușorul de nebunii al său și al fostei partenere. Actorul și realizatorul de televiziune a ținut să mulțumească în mod public pentru tot ce a făcut Noemi pentru el, în special în casa în care acum este singur.

ADVERTISEMENT

În livingul apartamentului unde locuiește Mihai predomină nuanțele de bej, iar la loc de cinste stau și bețișoarele parfumate, după care prezentatorul e înnebunit.

„Casa arată așa frumos datorită fostei soții. Ea a făcut cam tot în casa asta. Încă mai arată bine. Se pricepe. I-am zis să facă niște cursuri de design interior, dar nu a avut timp. Păcat, că se pricepe”, a declarat Mihai Mitoșeru la Wownews.

ADVERTISEMENT

Realizatorul tv a strâns magneți de frigider din aproape fiecare colțișor al lumii pe care l-a vizitat. Printre destinațiile în care a călătorit, multe alături de fosta soție, Noemi, se numără Italia, Anglia, Franța și Thailanda.

Petrecerile de pe balcon, de neuitat

Realizatorul show-ului „Se strigă darul” de la Kanal D a dezvăluit, pe măsură ce le prezenta internauților barul, sufrageria, baia, balconul și dormitorul apartamentului său, că are o relație foarte bună cu Noemi, chiar dacă nu mai sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a declarat că o împarte pe cățelușa sa, Misha, cu fosta soție de fiecare dată când acesta are de onorat anumite evenimente. În rest, câinele stă la el acasă.

Cât despre secretele casei sale, Mitoșeru a spus că își amintește cu drag de petrecerile pe care le dădea pe balcon.

ADVERTISEMENT

„Când eram cu soția, pe vremuri, făceam petreceri pe balcon. Erau câte 13-14 persoane. Jucam Activity, jucam jocuri. Îmi e dor de momentele acelea. Cred că trebuie să îmi fac o relație și pentru jocurile acestea, că în general sunt doar cupluri. Eu când pierd fac urât, mă oftic. Nu știu de ce”, a mărturisit Mitoșeru.

 

ADVERTISEMENT